Snoop kude vidq vuglehidrati be
tva e nisko vuglehidratna dieta karash na 1 gram vuglehidrati na kilogram telesno teglo.Bademite sa osnovno maznini i sa rastitelni,koito sa pozlezni za tqloto.Beltuchinite trqbva da sa po 2.5 grama na kilogram telesno teglo.Na vseki 5 dena se pravi 1 zarejdat den s poveche vuglehdirati za da se izluje organizma che dietata e sfrashila i posle pak pochvash NVD.Chel sum mnogo pone 2 knigi ne me uchi a ti procheti suduranieto na hranite.
Qicata i mesoto imat osnovno beltuchni.Qdkite-osnovno maznini.Ovesenite qdki-osnovno bazvousvoqvshti se vuglehidrati s nisak Glikemchien index(indeks,koito opredelq kak dadena hrana vliq e na nivoto na insloina) hranite kato ovesenite qdki imat i fibri koito ulesnqvat urganizma pri izhvurlqneto na vrednite veshtestva.A qciata sa 10 za da mi stanat 200 grama beltuchini na den,ako mi trqbvaha 220 stqh da qm po 15 qica.
Eto info za niskovuglehidratanata dieta.Ckata e da si na otricatelen kalorien balans,no da priemsh dostatuchno beltuchini i maznini( za da ne gori tqloto ot muskulite ti poradi lipsata na vuglehidrati) -
http://www.bb-tea...icles/907/
И КАТО НЕ СИ ЧЕЛ НЕ КАЗВАЙ НА ДРУГИТЕ,ЧЕ НЕ СА !!!!!