Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

LETALiS  -   
mayarivanova написа:
Не с Mozila съм.

Значи, ще свикнеш хахаха BOOBIES

[+] Spoiler
=]
21.03.2012 12:22

Fluch 
Да, появиха се горе на мн тарикатско място. На мен новият дизайн много ми харесва, това май го казвам за пръв път за който и да е сайт. Друго си е сайта да се прави от геймър да го ева... Знае как да изглеждат нещата. А не някой тъп дизайнер, който ... Няма да го коментирам.

Имам една лека забележка, тя е от край време ама не знам дали е възможно технически. Отварям главната страница, там в ляво има SC2/ BW/ Турнири/Общи теми.

И виждам че в темата за Psistorm.eu Updates има нови коментари, като натисна там и ме праща на първа страница, много хакерско ще е ако те праща на последният прочетен от теб коментар *losso*
21.03.2012 12:47
Редактирано от Fluch на 21.03.2012 12:49

chukolna  -   
горе в дясно кадето триа да са бутоните за последни суаобщения, лични настроики и т.н вообще ги няма при мен лет
21.03.2012 13:09

LETALiS  -   
Fluch написа:
Да, появиха се горе на мн тарикатско място. На мен новият дизайн много ми харесва, това май го казвам за пръв път за който и да е сайт. Друго си е сайта да се прави от геймър да го ева... Знае как да изглеждат нещата. А не някой тъп дизайнер, който ... Няма да го коментирам.

Имам една лека забележка, тя е от край време ама не знам дали е възможно технически. Отварям главната страница, там в ляво има SC2/ BW/ Турнири/Общи теми.

И виждам че в темата за Psistorm.eu Updates има нови коментари, като натисна там и ме праща на първа страница, много хакерско ще е ако те праща на последният прочетен от теб коментар *losso*

Преди пращаше направо на новите коментари. Сега не е така ;о
21.03.2012 13:11

LETALiS  -   
chukolna написа:
горе в дясно кадето триа да са бутоните за последни суаобщения, лични настроики и т.н вообще ги няма при мен лет

ctrl + f5
21.03.2012 13:11

mayarivanova 
Ще се появят по някое време донт уори!

Много извън темата, ама всеки ден се чудя защо чуколна е убил мечтата на леталис на 31 януари? Hmm
21.03.2012 13:12

LETALiS  -   
mayarivanova написа:
Ще се появят по някое време донт уори!

Много извън темата, ама всеки ден се чудя защо чуколна е убил мечтата на леталис на 31 януари? Hmm

Победи ме в PvT игра с шепа единици, а това му беше първа игра от не се знае кога. Беше доста срамно. Едва ли не с 1 zealot + 1 dragoon.

Микро бог, ко да правиш.
21.03.2012 13:14

mayarivanova 
ясно разбрах вече, мдам много брада е...
21.03.2012 13:26

Fluch 
За SC2 ли говорите или за brood?
21.03.2012 14:36

chukolna  -   
brood
21.03.2012 15:21

chukolna  -   
и бтв флуч Y U SO BLIND

Победи ме в PvT игра с шепа единици, а това му беше първа игра от не се знае кога. Беше доста срамно. Едва ли не с 1 zealot + 1 dragoon.

]Микро бог, ко да правиш.
21.03.2012 15:28

mayarivanova 
chukolna написа:
и бтв флуч Y U SO BLIND

]Микро бог, ко да правиш.

Охх как исках да го кажа "WTF men какъв е тоя въпрос" , ма викам няма да се карам *ghgh*
21.03.2012 15:32

chukolna  -   
тои играе теран момчето простено му е ;) Waht the...
21.03.2012 16:02

Borislav  -   
Са, чакам чука да си напише в подписа аз как му срутих зергската мечта ^^;;
22.03.2012 00:27

LETALiS  -   
Новите replays ще се отличават със...нещо като зелен фон в панела в ляво. Така лесно ще забелязвате, ако там се е появило нещо наскоро, без да изполваме допълнителни обозначения.

Също така, може би сте забелязали, но ако не сте, фонът на личните ви съобщения горе в дясно ще е в червено, когато имате непрочетени (нови) съобщения, за да забелязвате лесно подобни събития - става дума за фона на палавата цифра, която показва броя на новите съобщения във входящата ви кутия. Абе, много се обяснявам за глупости.

Някои дребни неща ще бъдат променени в близо бъдеще, без да премахваме или добавяме нищо, просто леко козметично подобрение на няколко елемента и страници, най-вече страниците на replays, че там има някои доста тъпанарски неща. BOOBIES
23.03.2012 01:46

chukolna  -   
защо нямаме тва

i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/550/feel-like-a-sir-template.jpg

???
25.03.2012 17:46

Borislav  -   
Шот ти миришат краката.
25.03.2012 18:19

synd 
Защото е арабин
25.03.2012 18:38

LETALiS  -   
synd написа:
Защото е арабин

Единствените прилики между Chukolna и хХХхарабин са парите и харема TRUE STORY
25.03.2012 18:46

mayarivanova 
Недейте така момчета...сега вече никога няма да мога да слушам chukolna без да си представям арабин с миришещи крака Sad Oh No
25.03.2012 19:09

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни