Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

LETALiS  -   
Възможно е тези дни да се случват странни неща, защотото променям разни части от сайта. Основните направления са:
- добавяне на новите неща в Psibet (аз ги ползвам, но все още имат проблеми и не съм ги пускал за всички)
- обновяване на стари страници като тези за replays
- тест на опцията за филтриране на съдържанието на началната страница (така ще можете да виждате всичко или пък инфо само за играта, която ви интересува)
- малки удобства за по-бърза работа със сайта за хората, които стриймват
24.04.2016 09:27

WuIzRoD 
Браво! Страхотни промени.
24.04.2016 09:42

Nitix  -  GSL Code S  
i.imgur.com/QX97aZO.png

Чакаме ги с нетърпение Yao Ming
24.04.2016 15:11

LETALiS  -   
Nitix написа:
i.imgur.com/QX97aZO.png

Чакаме ги с нетърпение Yao Ming
ееее, не е в това причината :(
24.04.2016 15:21

eNeXPi 
Letalis suka blyat, пак размествания...
06.05.2016 16:20

LETALiS  -   
eNeXPi написа:
Letalis suka blyat, пак размествания...
налага се, това е за дълго време напред. Крачим бавно, но с постоянство напред :)
06.05.2016 17:23

Borislav  -   
Лет, моето лаишко профи мнение в тая насока - много неща се събраха у лявата страна, може да объркващо за нови потребители.
+ няма хомогенност на страниците - нещата в различните места тотално се местят навсякъде + на някои места изгледа е това което беше и преди 2 години :(
06.05.2016 20:41
Редактирано от Borislav на 06.05.2016 20:42

LETALiS  -   
Borislav написа:
Лет, моето лаишко профи мнение в тая насока - много неща се събраха у лявата страна, може да объркващо за нови потребители.
+ няма хомогенност на страниците - нещата в различните места тотално се местят навсякъде + на някои места изгледа е това което беше и преди 2 години :(
да, знам, тива оправям в момента :(
06.05.2016 21:08

Engineer  -   
LETALiS, възможно ли е в сайта на началната страница да бъде отделено място за Видео с Риплеи на играчи (да кажем да има поне по едно видео за всяка раса ... с коментар отдолу на играта и грешките които са направени - под всяко видео ... като тема. Това би било много полезно за нубове като мен или нови играчи. Ще може по всяко време да се гледа и да се добавят мнения коментари към билдовете в определините игри !

А и по този начин ще стимулираме българските ТОП играчи от Всяка раса да се стараят повече в игрите си :-)

Препоръчвам ако е възможно това да се направи .... записите да са само на БГ играчи !!!

Благодаря за отделеното време и внимание !!!
*ZergbOy*
10.05.2016 14:04

LETALiS  -   
Engineer написа:
LETALiS, възможно ли е в сайта на началната страница да бъде отделено място за Видео с Риплеи на играчи (да кажем да има поне по едно видео за всяка раса ... с коментар отдолу на играта и грешките които са направени - под всяко видео ... като тема. Това би било много полезно за нубове като мен или нови играчи. Ще може по всяко време да се гледа и да се добавят мнения коментари към билдовете в определините игри !

А и по този начин ще стимулираме българските ТОП играчи от Всяка раса да се стараят повече в игрите си :-)

Препоръчвам ако е възможно това да се направи .... записите да са само на БГ играчи !!!

*ZergbOy*
и сега всеки може да добавя съдържание на началната страница, но никой не го прави :)
10.05.2016 14:37
Редактирано от LETALiS на 10.05.2016 14:37

Engineer  -   
LETALiS написа:
Engineer написа:

*ZergbOy*
и сега всеки може да добавя съдържание на началната страница, но никой не го прави :)

Идеята ми е, това да бъде като отделен прозорец (примерно както е ладер класацията) , само че да бъде за видео.
Може да бъде разделена на 3 подчасти: Protoss ; Zerg ; Terran !
Като във всяка от подчастите да има качени видеота от БГ играчи с/у трите раси !!! Ще се получи като видео учебник за по-слабите играчи (КАТО МЕН ) ... Примерно :-)
10.05.2016 14:59

LETALiS  -   
Нямам нищо против...но няма кой да ги направи тези неща :/ записите по-точно
10.05.2016 15:04

Engineer  -   
LETALiS написа:
Нямам нищо против...но няма кой да ги направи тези неща :/ записите по-точно

Предполагам, че ако се оформи и се остави празно място за видео ... sweps-a (защото сега го гледам да стриймва), Чичо Чарли и компания ще се избият кой първи да качва !
10.05.2016 15:26

LETALiS  -   
Oтстранен е проблем със стриймовете, който досадно правеше грешни проверки на новите адреси и също така водеше до невярна визуализация.

Стриймовете вече автоматично ще се водят офлайн, ако при проверка не стриймват BroodWar, StarCraft 2 или Heroes of the Storm *pipopi*
25.05.2016 23:08

Borislav  -   
[+] Spoiler
Letalis вдига нивото на сайта
http://img-9gag-f..._460sv.mp4
17.06.2016 18:08
Редактирано от Borislav на 17.06.2016 18:09

LETALiS  -   
Залог на последния GSL мач днес нямаше, защото се заех бързо да си поправя пропуск, който позволяваше на двама човека едновременно да въвеждат резултат, ако вече са отворили страницата за това. Малко е срамно, но поне вече няма да го има този проблем =]
06.07.2016 16:24

Borislav  -   
LETALiS написа:
Залог на последния GSL мач днес нямаше, защото се заех бързо да си поправя пропуск, който позволяваше на двама човека едновременно да въвеждат резултат, ако вече са отворили страницата за това. Малко е срамно, но поне вече няма да го има този проблем =]

Това може да спечели награда на Дарвин за смислен фикс...
- нали резултата е един и същи. :D

TrollFace
06.07.2016 17:28

LETALiS  -   
Borislav написа:
LETALiS написа:

Това може да спечели награда на Дарвин за смислен фикс...
- нали резултата е един и същи. :D

TrollFace
Резултатът е един и същи, само че резултатите от залозите се смятат още веднъж и ефекта става x2 ;)
06.07.2016 17:33

GitsU 
[+] Spoiler
06.07.2016 18:34

WallaceBG 
Някакви новини около секцията със записите на игри има ли? Тука имам един запис, който ме сърби да го кача, за да задоволя нарцисизма си *nqkvoalienche*
28.11.2016 23:15

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни