Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

vader 
Леталис, няма ли да сложиш някоя картинка на това бяло поле?
15.03.2015 10:15

LETALiS  -   
vader написа:
Леталис, няма ли да сложиш някоя картинка на това бяло поле?
с тангра да нямате някаква уговорка? :)
15.03.2015 10:30

mayarivanova 
В началото и аз се чудех защо няма картинки, но сега не бих възприела шаренийки. Вярвам , че визията има психологически замисъл и идея, подобно на 25 кадър Yao Ming
15.03.2015 10:45

LETALiS  -   
mayarivanova написа:
В началото и аз се чудех защо няма картинки, но сега не бих възприела шаренийки. Вярвам , че визията има психологически замисъл и идея, подобно на 25 кадър Yao Ming
Така е. Аз винаги съм искал човек веднага да вижда дали и какво ново съдържание има; дори без да гледа за това. Може да не ми се получава или да няма нови неща xD но такава е идеята!
15.03.2015 13:26

Tangra 
Детектора не усеща вече видеота :(
20.03.2015 02:05

stakimaN  -   
Ъм ... и като си сложа в настройките за стрийма, че стриймвам Heroes, нищо не се случва, и ми го възприема като Broodwar :) just saying
20.03.2015 10:08

LETALiS  -   
stakimaN написа:
Ъм ... и като си сложа в настройките за стрийма, че стриймвам Heroes, нищо не се случва, и ми го възприема като Broodwar :) just saying
Оправено
20.03.2015 10:57

LETALiS  -   
Tangra написа:
Детектора не усеща вече видеота :(
Направо ги показва, затова няма нужда да ги усеща. Това е само, ако е примерно адрес към Youtube видео. Ако е към страница, на която има видео, никога не е можело...при нас
20.03.2015 10:58

Tangra 
Пример:
i.imgur.com/w46WgVN.jpg

- това не може ли да се превърне във видео?
20.03.2015 11:06

LETALiS  -   
Ясно. Ти говориш за видео тага. Да, той ще се върне под някаква форма, но още не съм решил. Може би ще слея на едно автоматично видео и линк, защото и от аутолинк има нужда. Махнах го, понеже направи проблем след смяната на хостинга и от тогава не ми е идвал на дневен ред =)
20.03.2015 11:25

Tangra 
k.
20.03.2015 11:34

LorD DemoniC 
Леталисе сайта става все по гейски на външен вид ...
21.03.2015 19:36

LETALiS  -   
LorD DemoniC написа:
Има такъв момент ;D
21.03.2015 20:02

Borislav  -   
LorD DemoniC написа:

Letalis се справя добре в интеграцията с отбора... Гей терани и зерги, само ;(
Btmn where are you? :D
22.03.2015 13:51

LETALiS  -   
Ladder статистиката сега се обновява по-бързо. Може и по-бързо, но не мисля, че ще е нужно.

Оправен е проблем с автоматичното обновяване на статистиката за нови играчи
Оправен е проблем с играчите, които избират главно рандом ;)

Скоро ще има и някои нови данни, като предвиждам и автоматични новини за важни промени в класирането и периодични такива за временното класиране.
21.08.2015 16:01

LETALiS  -   
Оправих страницата за добавяне на новини - LOL

Обновена е страницата на отбора: http://www.psisto...

Отстранен е проблемът с клановете на играчите в BG Ladder класацията...където понякога се показваха грешни данни за отбора на играчите или пък не се показваше такъв...поне се надявам сега да е ок ;)
23.10.2015 23:21

LETALiS  -   
Лекичко се доближих до позавършен вид на "турнири и събития" панела в ляво

- турнирите и събитията всъщност са новини, които са маркирани като такива
- една новина може да е както нормална новина на началната страница, така и само турнир, а може да е и двете - тогава излиза и на началната страница, но се помни и в...своеобразния календар.

- турнирите, които са в днешния ден и още не са започнали ще имат удебелен, оцветен в зелено начален час
- турнирите, които са започнали скоро, ще са също с начален час, но в червено - за да са достъпни като бърз линк и да можете да си направите справка какво се случва в тях или да коментирате...ако има какво ;D
- турнирите, които няма да започнат в днешния ден имат само посочена дата

Забележка: този календар показва само турнири и събития, които са достъпни за българи или представляват интерес за родната публика по някакъв начин. За големите, глобални турнири и сега има места, където информацията е чудесно подредена и доста по-добре обновявана, отколкото може да бъде тук...затова и не виждам смисъл да се губи човешки времеви ресурс xD в направата на нещо, което вече го има и е отлично.
29.11.2015 22:34

eNeXPi 
Let защо не направиш на тези които са печелели psibet-a някакво класиране ?
07.12.2015 01:32

stakimaN  -   
Вече имаме 3 версии на сайта! *pipopi*
31.12.2015 20:13
Редактирано от stakimaN на 31.12.2015 20:16

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни