Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

nichy  -   
Абе откъде да си гледам точките на акаунта?
Преди ми излизаха горе вдясно. Сега някаква промяна ли има или аз се бъркам...
А снимката, да, е доста смешна :)
08.11.2011 09:50

OutOfTouch  -  
В момента има нова тема "StarCraft II - пач 1.4.2" и я виждам само ако цъкна "Новини" горе в ляво. Въпреки, че е СК2 новина не я виждам като цъкна бутона за СК2 новини. Струва ми се излишно да има 4 начина за преглед на новините"СК1,СК2,Най-четени, Новини". 3 е по-добре..а 2 най-добре(СК1 и СК2). В крайна сметка сайта е СК нали? Всички новини са свързани с една от двете игри.
08.11.2011 21:30

LETALiS  -   
Ами, имаше хора, които искаха да виждат само това, което се отнася за Brood и затова. Новината, за която говориш е стара и сега е обновена. Новините от скоро се слагат в категории и затова не всичко си отговаря, но с времетои новите материали този проблем ще изчезне :)
08.11.2011 21:39

LETALiS  -   
Подписите са върнати !

Наясно съм, че има проблеми с бутоните за въвеждане на тагове в полетата за въвеждане на коментари и постове във форума. Същите не работят коректно в страниците за редактиране на профила и на Replay коментарите. Търся проблема в момента, по-точно причината за него и вярвам, че скоро ще го отстраня. Така че, ако ще използвате тагове на гореспоменатите места, пишете си ги сами...засега :)

Оправени са някои проблеми с администрирането на Replay секцията. По-точно довърши обновяването там.
25.11.2011 04:28
Редактирано от LETALiS на 25.11.2011 04:47

LETALiS  -   
Здравейте отново!

Вероятно виждате промените по потребителския панел горе в дясно. Това е нещо, което довършвам, но мисля че ще стане добре и ще е от полза за всеки.

Сложих иконки, за да спестя място, което да не се заема от линкове, които по принцип не ползвате постоянно и няма смисъл да стоят там.

Забелязва се, че под първите три иконки има числа. Те ще показват броя на съответно:
- новите ви лични съобщения
- новите постове във форума, след последното ви посещение
- новите коментари, след последното ви посещение

Това го правя с цел с един-два клика да видите какво се случва

Концепцията ми е, че ако трябва да се замислите как нещо работи, значи то не е добро. Надявам се промяната да ви допада и да ви е от полза, когато довърша функциите, което би трябвало да е факт до края на деня (имам някои дребни неща да пооправя)

Дано няма проблеми при визуализацията, макар че тествах с всеки браузър, който се ползва масово в момента и нямаше забележки. Ако имате забележки или сте забелязали проблеми, кажете си =)
02.12.2011 19:41
Редактирано от LETALiS на 02.12.2011 19:43

OutOfTouch  -  
Мен лично ме интересуват само някои теми и да ми се трупат числа под иконките заради коментари и теми, които не ме интересуват ще е досадно. Направи, така че като посетя въпросната тема с коментарите, които не сам прочел, да изчезват от общия брой.
03.12.2011 00:30

LETALiS  -   
Е, то показва само броят след последното ти посещение, така че те няма да се трупат така или иначе...

Един вид само новите неща.
03.12.2011 00:37
Редактирано от LETALiS на 03.12.2011 00:38

OutOfTouch  -  
Искаш да кажеш, че след като рефрешна psistorm.eu трябва да изчезнат, защото в диапазона от няколко секунди до рефреша трудно би имало нова публикация или коментар.
03.12.2011 10:24

LETALiS  -   
Не, ако всеки рефреш или отваряне на нова страница ти ги считаше за ново посещение, нямаше да има смисъл от тези числа, защото веднага щеше да губиш данните за тях, независимо дали си ги погледнал или не. Нулират се на определен период от време. (ако рефрешваш често, ако не го правиш, дори няма да забележиш нулирането)
03.12.2011 12:30

vader 
Леталис, харесва ми. Ти си мощ.
03.12.2011 16:31

fozyBG 
Не ми харесва.
03.12.2011 18:02

OutOfTouch  -  
Реплеите, които се качват за brood war показват расите на играчите с СК2 катини. Винаги поглеждам 2 пъти дали не съм цъкнал на СК2 реплей, когато видя това.
08.12.2011 10:35

gorchiza  -  
аз се оплаших от логина хехехехе имаше "а капчага !!!" добре измислено леталис ... добре !
09.12.2011 19:21

LETALiS  -   
OutOfTouch написа:
Реплеите, които се качват за brood war показват расите на играчите с СК2 катини. Винаги поглеждам 2 пъти дали не съм цъкнал на СК2 реплей, когато видя това.

Категорията на играта я пише точно под имената на играчите. Никога не е било предвидено да има различни изображения за двете игри.
11.12.2011 11:23

OutOfTouch  -  
Да пише, че е brood war реплай със ситни букви под имената им, но тези картинки за расите са толкова големи, че първо те ми привличат вниманието.
Никога не е било предвидено да има различни изображения за двете игри.

Преди да излезне СК2 предвидено ли беше картинките за BW реплеи да са от СК2? Странно е да има bw информация в ск2 частта,но да не издребнявам. Просто нещо, което лично мен ме дразни.
Edit: Липсва ми и бутончето, което ми показваше темите, които съм пускал.
11.12.2011 12:31
Редактирано от OutOfTouch на 11.12.2011 20:44

LETALiS  -   
OutOfTouch написа:
Edit: Липсва ми и бутончето, което ми показваше темите, които съм пускал.

Виж, това ще ти го върна: и постовете, и темите :)
12.12.2011 02:45
Редактирано от LETALiS на 12.12.2011 02:46

LETALiS  -   
Отстранен е проблем на началната страница. Прегледа на последния коментар, бъгваше страницата, когато коментара съдържаше видео.
20.01.2012 18:24

LETALiS  -   
Панелът за кратките новини бе върнат в дясната колона на страниците. Той отдавна бе в списъка на "чакащите". Линковете за редактиране и изтриване на постовете сега се показват, само когато курсора ви е върху съответния пост, за да изглежда всичко по-добре ;) Надявам се, че всичко е наред, тествал съм, но кой знае :)

Всички потребители с над 50 точки могат да постват там, както си беше и преди. Общо взето, просто промяна във външния вид.
20.01.2012 22:42
Редактирано от LETALiS на 20.01.2012 22:49

LETALiS  -   
Списъкът със стриймващи играчи вече се появява, ако има активни канали в момента, за да не заема излишно мястото в дясно, когато няма играчи, които не са онлайн. С други думи: има стрийм -> има панел, няма стрийм -> няма панел.
20.01.2012 22:45

LETALiS  -   
Отстранен проблем с изображенията от потребителския панел, които невинаги се показваха коректно.

Отстранени са няколко проблема по различни страници, при използването на стари версии на Internet Explorer.

Намален е значително броя на заявките към базата данни в няколко важни панела. Това води до по-бързо зареждане на страниците.

Панелът за най-новите replays е преместен в ляво, за да има по-добра видимост.

Върнат е бутона за "моите теми" - като кликнете на него, можете да видите списък с темите във форума, на които сте автори.

Добавени са коментари за кратките новини.

Работи се и върху други екстри, но докато не е готова и тествана някоя от тях, няма да ги показвам.
22.01.2012 01:29

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни