^ Бях объркал времето, така че няма значение. Да отговоря на горните постове, че не съм го сторил по-рано.
По същество:
- можете да си качите собствен аватар (по-добре и разнообразно е, а и не ми се занимаваше да оправям ужасния избор на икони, към които сега се налагаше да добавя нови; въобще това беше обречено) Може да има малки промени в настройките, още не съм мислил как да остане, но не вярвам да е нещо коренно различно. Ако изображенията ви излизат по "странен/глупав" начин, дайте един refresh на която и да е страница от сайта.
- след дълги тестове, мисля че досадния проблем, при който част от кирилицата излизаше като въпросителни знаци (и се оправяше след refresh) е отстранен. Няма да навлизам в технически подробности, но бяха направени нужните ъпдейти както на хоста, така и на кода, за да може това повече да не се случва. Възможно е на някои страници все още да е останала проблемна кирилица, но те ще стават все по-малко, докато и изчезнат напълно. Това беше голям минус за сайта и се радвам, че разнищихме проблема.
- оправен е един малък проблем с качването на replay.
- отстранен е проблем, при който replay файловете се отваряха директно в някои браузъри, вместо да се предложат като файл за сваляне.
- намалено е разстоянието между отделните стриймове в списъка със стриймове, за да може този панел да изглежда по-прично, а и за да заема по-малко място.
- оправен е проблем, който караше текста в бутоните да излиза много ниско при някои браузъри.
Интересен факт: някои от най-старите ни потребители още си имат аватарите от далечното минало, когато също си имахме такива.