Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

will  -  
За да се води статистика ти трябват достатъчно хора,които ще следят за резултатите на играчите. При полужение,че това не е налице,каква статистика точно водиш? На хората,които са ти удобни или харесваш? На тези,които попадаш случайно, докато си разцъкваш в интернет?
26.04.2012 01:07
Редактирано от will на 26.04.2012 01:07

LETALiS  -   
Изключение е някой БГ турнир да не е бил въвеждан. Тук данните са повече като любопитни факти, отколкото нещо, което говоря ясно за способностите на играчите. Един BateToshko например има лоши резултати, но това не е защото е слаб, а защото голяма част от мачовете му са срещу топ играчи като Giantt. Разликата в нивата на БГ играчите е прекалено голяма и затова често се получава добри играчи да имат много загуби, просто защото са имали по-тежки противници от други, които са участвали в мачове, които няма как да загубят.

На кратко, това че имаш много победи вероятно означава, че си добър (поне за БГ) но това, че имаш много загуби, не говори задължително, че си слаб.

И поради тези причини, сега статистиката далеч не е толкова важна за залозите както преди. Аз от много време я избутвам все по в страни от нещата, но ти явно си си създал впечатление, което не би поставил под въпрос.

Рейтингът е единственият обективен показател, защото количеството точки, които печелиш или губиш от него, са пряко зависими от това кой е противника ти и колко е неговия рейтинг.
26.04.2012 01:24

will  -  
Аз лично не виждам смисъл във воденето на статиска за даден играч,ако няма да броиш всеки един негов мач по турнирите. Вкарването на едни резултати и пропускането на други не е водене на статистика,а по-скоро избирателнo отчитане на резултати,което трябва да покаже нещо повече за някого. И в същото време - колкото показва,толкова и изпуска да покаже.

Както ти сам каза - това са по-скоро любопитни факти,отколкото реална статистика.
26.04.2012 01:42

Borislav  -   
[+] Spoiler
i.imgur.com/ML9NC.png
16.05.2012 23:30

synd 
Ubisoft..? *pipopi*
16.05.2012 23:57

LETALiS  -   
ахахах, да, виртуалния кон и мен ме притесни ;D
17.05.2012 12:05

LETALiS  -   
Кратките новини временно няма да бъдат достъпни, докато проверявам промените по тях. Най-много 30 мин. предполагам.
23.05.2012 16:11

synd 
No Breaking News сега ~_~
23.05.2012 16:41

LETALiS  -   
synd написа:
No Breaking News сега ~_~

Онлайн сме си вече :)
23.05.2012 16:51

synd 
Ох, ок *pipopi*
23.05.2012 16:56

OutOfTouch  -  
Let ще върнеш ли някъде бутончето "Моите постове" ,че се чувствам леко затруднен. :)
01.06.2012 19:56

will  -  
Няма място. "Inactive" таба е важен!
01.06.2012 20:00

NoThx  - mic  
will написа:
Няма място. "Inactive" таба е важен!
*losso**losso**losso*
01.06.2012 20:20

will  -  
Леталис,

Искам да вкараш SC2 иконките на трите раси,защото само си играя да ги копвам от сайтове :)

пс: Говоря за емотиконите
18.07.2012 09:34
Редактирано от will на 21.07.2012 11:42

LETALiS  -   
Ще реша два проблема, веднага щом имам малко свободно време за техническата реализация на вече замислените концепции:

- ще въведа защита от спам във форума (поради налазилите ни ботове в последно време) която няма да е базирана на някой от методите по подразбиране, така че се надявам да не ги видим за дълго време :) Но не е тествано, ще видим дали ще ми се получи от първия път.

- също така ще оправя цифрите в менюто за новите replays и psibet залози, защото в момента са неадекватни.

Планирам и някои други новости (невизуални) които да ви помогнат по-лесно и бързо да сте в час с новото съдържание, но не се наемам да кажа кога това ще бъде реализирано.

За съжаление, така се случва, че невинаги успявам да реагирам със залози и новини навреме, но ще помоля да ми простите тази моментна слабост. Трябва наистина да не мога, за да не свърша нещо тук (от нещата, които са си моя работа, сиреч повечето ;D)
03.09.2012 22:50

ForceTheImmortalsToFall 
Защо просто не дадеш права на Nothx да слага нови залози? Смисъл може да не си направил такова меню, но все пак мисля, че е нужно подобрение.
04.09.2012 08:30

NoThx  - mic  
Всъщност аз имам такива права, но като цяло уговорката ми с леталис е да си публикувам новини за стрийма и да ги браня от ненужен спам, за други неща не сме се разбирали и аз не пипам :)
04.09.2012 09:23
Редактирано от NoThx на 04.09.2012 09:25

LETALiS  -   
- Ограничението за качване на поредни replays е намалено до 60 секунди (по желание на Giantt ;) )

- Името на replay файловете е ограничено като дължина, за да не се създават проблеми с BroodWar файловете (не можете да ги стартирате в играта, ако името им е прекалено дълго, а някои хора не знаят за това)

И някакви други неща оправих или пипнах, ама сега не се сещам ;)
28.10.2012 20:35

LorD DemoniC 
Ванка сложи Shadowbox, а не Fancybox ...
12.11.2012 13:30

LETALiS  -   
- полетата на коментарите са променени като поведение, за да не могат дълги постове без интервали да "счупват" страницата. (примерно, както обичат да правят хора като Chukolna ;) )

- някои стойности бяха преместени в класове, с цел по-бързото зареждане на страниците, макар и да е слабо вероятно да забележите разлика.

- Replays вече излизат с дата на създаване от момента, в който са одобрени, а не от този, в който са качени. За да не се губят стари ъплоуди, когато админа се е забавил с проверката, но все пак е решил, да одобри играта.
31.01.2013 23:08
Редактирано от LETALiS на 31.01.2013 23:12

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни