Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

LETALiS  -   
Fluch написа:
Горе вляво като цъкнеш новини и те праща на homepage-a много ли е трудно да се направи да те праща на homepage-a и ако цъкнеш на светкавиците? *pipopi*

Готово Fuck Yeah
18.04.2012 17:55

Fluch 
Ебати якото.
18.04.2012 19:42

LETALiS  -   
1. Тествам анти спойлер Youtube player, който скрива контролите и съответно не знаете колко ще продължи видеото. Клик = пауза, двоен клик = цял екран. Not Bad

промяна: върнах контролите, за да нямате проблеми като например това да си коригирате звука или качеството. Вместо това сложих автоматичното им скриване, което не е идеален вариант, но е златната среда и поне преди да гледате и докато гледате, няма да виждате прогреса на видеото, но пък ще можете да разполагате с контролите, ако се появти нужда от тях.

===================

2. Потребителите, които са качили replay и същия е бил одобрен, ще получават автоматично лично съобщение за това.
18.04.2012 21:27
Редактирано от LETALiS на 18.04.2012 21:39

LorD DemoniC 
Шматка сложи си твой player, свали си flash и си направи ...
18.04.2012 21:54

LETALiS  -   
Няма смисъл, това си е достатъчно добър вариант ;)
18.04.2012 21:55

LETALiS  -   
Да обясня за малките промени във външния вид, преди някой да е казал, че не му харесва менюто :)

Промените не бяха наложени от мое желание просто да променям нещо. Потребителите, използващи IE страдаха преди, докато сега може да се каже, че всичко е толкова оеднаквено измежду различните браузъри, колкото може да бъде. Това заради което новия тъмен вариант може да не ви допадне са иконите, но в момента им мисля алтернатива. Малките неща променят цялото усещане, ама ще се оправим.

- Променен е един шрифт;
- Малки промени във вида на форумните теми;
- Малки промени във вида на Replays страниците;
- Промени в профилите на играчите и отборите в Psibet;
- Промени в профилите на потребителите - тук обаче още тествам някои неща и повечето не е видимо за вас;
- Страниците на залозите бяха променени малко като структура, за да се махнат излишните неща и просто - за да изглеждат по-добре;

Възможно е в идните дни да се натъкнете на проблем при отварянето на някоя страница, понеже правя промени по тях, но това е малко вероятно и ще се оправи след като дадете refresh. Но, като цяло, това не би трябвало да се случи.

Бях пипал и нещо по емотиконите, ама вече не помня какво ;о
23.04.2012 01:45

Borislav  -   
Браво, ама менюто отгоре трябваше да го оставиш. Един вид допринасяше за уникалността на сайта.
23.04.2012 02:13

synd 
Letalis написа:
Да обясня за малките промени във външния вид, преди някой да е казал, че не му харесва менюто :)

Сега след като обясни, ще ти кажа че не ми харесва, ок? TrollFace
23.04.2012 10:28
Редактирано от synd на 23.04.2012 10:28

NoThx  - mic  
Бтв в офиса съм на firefox и от време на време като рефрешна всичко ми излиза с ???????????, не че ми пречи, просто отбелязвам :)
23.04.2012 15:42

LETALiS  -   
DooMNoThx написа:
Бтв в офиса съм на firefox и от време на време като рефрешна всичко ми излиза с ???????????, не че ми пречи, просто отбелязвам :)

знам :(
23.04.2012 15:46

LETALiS  -   
Letalis написа:
DooMNoThx написа:

Пробвах сега едно нещо. Ако някой забележи да излизат отново, нека каже. При мен засега е ОК.
23.04.2012 15:54

NoThx  - mic  
Току що пак изкочиха, но мисля че вече се случва доста по рядко, преди на всеки 2ри рефреш.
23.04.2012 16:59

synd 
Letalis написа:
DooMNoThx написа:

Същото при Chrome 18.0.1025.162
23.04.2012 18:41

LETALiS  -   
От сайта е проблема, не от вас :)
23.04.2012 18:51

chukolna  -   
за секунда не сам си помислил че е от мен проблема, господин саитаджията BOOBIES
23.04.2012 19:01

Borislav  -   
i.imgur.com/QEmUE.png
23.04.2012 23:45

ArtOfDeath 
Мда, при мен е от много време така, но не тормозя Ванката, мисля че проблема идва от скрипта, който използва document.write(), просто не се сработва с XHTML contexts, DOM Core methods са вид алтернатива. :)
24.04.2012 19:56

will  -  
Браво за промяната в профилите на играчите при psibet таба. Най-накрая си ме махнал мен, както желаех:D Вече спокойно може да си водиш "точната" статистика и да разправяш в новините си как някой имал "winning streak" от 145 мача
25.04.2012 22:07
Редактирано от will на 25.04.2012 22:07

LETALiS  -   
Разбира се, че не е точна статистиката, но към момента не можем да имаме по-добра. Оплакванията бяха, че някои мачове от даден турнир ги има въведени, а други - не. Моят принцип е: ако няма сигурни данни, че срещата се е играла, не я въвеждам. За съжаление, в много турнири играчите не си качват игрите, а след тях пък, когато админ затвори мача, пак нямаш как да разбереш това реален резултат ли е или W.O.
25.04.2012 22:15

chukolna  -   
виж са, дори да е В.О ти пак триа да е пишеш за този които е продалжил. Какво е това да не го пишеш и да подкрепяш хората които са се записали и после не са явили...
25.04.2012 22:59

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни