Както виждате, има някои промени по сайта, повечето от които не особено големи, но има някои неща, които искам да отбележа:
- полетата за въвеждане на коментари са разширени (макар че на повечето браузъри можете да си ги разширявате и сами, но мисля, че така е по-добре)
- променена е цветовата гама на 6-7 елемента, което значително променя вида на сайта. Отново съм се стремял на централно място да е съдържанието и веднага да виждате това, заради което сте отворили страницата. Надявам се наистина да е така.
- сигурно сте забелязали линковете в горната част на началната страница:
Новини: StarCraft 2 / BroodWar / Най-четените
Използвайки ги, бързо можете да видите последните новини за играта, която ви интересува, в случай че не следите и двете заглавия. С последният линк "Най-четените" пък можете да видите списък с петнайсетте най-четени новини през последния месец" - защото не всеки посещава сайта често и може да е изпуснал някоя интересна тема :)
- махнът е тагът за голям текст и е добавен такъв, който ви позволява да избирате между различни размери, което позволява повече опции за форматиране на текста.
Дано промените да са положителни. Ако забелязвате проблеми, сигнализирайте.
GL HF
А и важно: рефрешнете сайта с ctrl+f5 за да изчистите старите файлове, които са в паметта на браузъра ви за псисторм и може да карат някои елементи да изглеждат...тъпо (в смисъл по-тъпо отколкото са наистина) ;D
Съзнавам, че лявата колона стои малко празна, но и там ще има още неща, стига да им дойде времето да се виждат ;x
О, щях да забравя: добавено е това изображение, когато се логвате в сайта (gorchiza на JinAir OSL финалите, ако не се лъжа) мисля че е забавен малък детайл ;P
линкът за качване на replay не се вижда в момента, но ще го оправя утре, защото вече не мога да гледам. GG