Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Psistorm.eu Updates

LETALiS  -   
Понеже не ми се пише в блога при всяка промяна, ще записвам новите неща тук- в една тема.

18.07.2010
- добавен брой на коменатарите за replays (броят обновява автоматично се на няколко часа)
- добавена е поддръжката на стриймове в ustream.tv на началната страница. Статусът на стриймовете, както при тези в livestream.com, се обновява автоматично на 30 минути.
- justin.tv вече се поддържа от video bbcode-а, изчистени са излишните видео сайтове, които не се използват.
- добавена е функция за връщане на точките на хората, които са залагали на мачове в ПсиБет, които са били изтрити или по някаква причина нямат резултат.
- изчистени са няколко визуални проблема в ПсиБет
- премахнати или променени са няколко грешки и излишно товарещи редове в кода на някои секции.
- извеждането на статистика за StarCraft 2 replays е коригирано за работа с новите пачове.
18.07.2010 19:25
Редактирано от LETALiS на 23.03.2013 23:12

LETALiS  -   
Апфффф в Ustream.tv има някаква гадна реклама, която скрива предаването за 20-30 секунди и не може да се маха. Мега дразнещо :)
18.07.2010 19:52

OutOfTouch  -  
На JustinTV дето се излъчва мача на WhiteRa пък над 10 потребителя от БГ иска регистрация за да се гледа повече от 20сек. Мога ли да му предложа да се е** в г*** ?
18.07.2010 20:22

LETALiS  -   
Това пък за първи път го чувам :/
19.07.2010 00:20

ArtOfDeath 
Да и на мен ми се случи нещо подобно.
19.07.2010 10:51

saNDY 
де да беше само на вас :X
19.07.2010 13:13

StarK 
И аз се включвам в това число, да им го набия м/у филиите!
19.07.2010 16:25

OutOfTouch  -  
Абе не че щях да гледам как WhiteRa играе :), но колкото да върви некъф броод на екрана докато вечерям щеше да е добре..така за апетит :).
19.07.2010 18:12

LETALiS  -   
- поправени са грешки при изтриването на Псибет мачове и връщането на точки на хората, които са залагали на тях
- връзката между баланса на картите и расите на играчите вече оказва влияние на псибет коефициентите
- изчистени са няколко проблема във форума и е добавен раздел за StarCraft 2 темите
03.08.2010 19:21

gorchiza  -  
оправи риплейите ! На мен не ми работат ! това е проблем все пак може на теб да ти работи но на други може да не работи (:
03.08.2010 20:01

LETALiS  -   
gorchiza написа:
оправи риплейите ! На мен не ми работат ! това е проблем все пак може на теб да ти работи но на други може да не работи (:

няма данни някой друг да има подобен проблем. аз съм пробвал системата и като админ и като обикновен потребител преди да я пусна. Нямах проблеми и в двата случая.
03.08.2010 22:33

LETALiS  -   
Я, провери сега дали можеш да качваш :)
04.08.2010 00:40

gorchiza  -  
не , пробвах сега :( не занмз ащо така. Даже съм с нов уиндоус и на другия комп пробвах
07.08.2010 01:55

LETALiS  -   
gorchiza написа:
не , пробвах сега :( не занмз ащо така. Даже съм с нов уиндоус и на другия комп пробвах

Пробвах нещо друго. Сега как е? :)
09.08.2010 23:34

LETALiS  -   
Отстранена е грешка в replay секцията свързана с картите, която пречеше на някои потребители да качват StarCraft 2 игри.
12.08.2010 15:11

LETALiS  -   
и отново повече, за да напомня на себе си, отколкото на някой друг...

Завършени:
- отстранени са проблеми в страниците за играчите и мачовете в Psibet
- отстранени са проблеми във външния вид на replay страниците
- премахната е информацията за описанието на всеки replay в страничния панел, която се появяваше при поставяне на мишката върху линка, защото излишно бавеше зареждането на страница и създаваше проблеми при разглеждането за някои потребители.
- информацията за турнирите, които се показват в панела на календара на началната страница, вече се зарежда на същата страница, което спестява излишното зареждане на нови страници за малко количество информация, а и позволява по-бърз достъп на потребителите. Добавени са бутони за бърза администрация.

В процес на работа по тях:
- забелязан е проблем с редактирането на публикации във форума
- Replays отново могат да се качват, но от съображения за сигурност, засега ще изчакам преди да позволя на потребителите да го правят.
09.08.2011 16:40

vader 
Иване, оправи моите неща по моя сайт.
10.08.2011 17:00

LETALiS  -   
Стриймовете са преместени горе в ляво на началната страница и показват само български играчи. Списъкът се обновява автоматично на всеки 2 минути.

Spoiler тагът е върнат! Не че някога съм имал намерение да го махам, просто сега го оправих, а бях забравил за него.

Replays вече не изискват въвеждането на данни. Достатъчно е да ъплоуднете replay файла и вашата работа свършва до тук.

Кратките новини автоматично спират да се показват след определен период от време, за да не отнемат фокуса от replays и т.н. когато информацията им вече не е нова и актуална.

Отстранени са редица проблеми по replay секцията. (макар да остават още много)

Добавено е показване на random снимки от галерията в дясната част на страниците.

Премахнати са блоговете, защото реално са излишна опция при положение, че не предлагат кой знае какви възможности за форматиране и съответната информация просто може да бъде публикувана във форума.

Video тагът вече работи и с адреси от twitch tv и youtu.be
26.10.2011 19:05
Редактирано от LETALiS на 26.10.2011 19:06

LETALiS  -   
Както виждате, има някои промени по сайта, повечето от които не особено големи, но има някои неща, които искам да отбележа:

- полетата за въвеждане на коментари са разширени (макар че на повечето браузъри можете да си ги разширявате и сами, но мисля, че така е по-добре)

- променена е цветовата гама на 6-7 елемента, което значително променя вида на сайта. Отново съм се стремял на централно място да е съдържанието и веднага да виждате това, заради което сте отворили страницата. Надявам се наистина да е така.

- сигурно сте забелязали линковете в горната част на началната страница:
Новини: StarCraft 2 / BroodWar / Най-четените

Използвайки ги, бързо можете да видите последните новини за играта, която ви интересува, в случай че не следите и двете заглавия. С последният линк "Най-четените" пък можете да видите списък с петнайсетте най-четени новини през последния месец" - защото не всеки посещава сайта често и може да е изпуснал някоя интересна тема :)

- махнът е тагът за голям текст и е добавен такъв, който ви позволява да избирате между различни размери, което позволява повече опции за форматиране на текста.

Дано промените да са положителни. Ако забелязвате проблеми, сигнализирайте.

GL HF

А и важно: рефрешнете сайта с ctrl+f5 за да изчистите старите файлове, които са в паметта на браузъра ви за псисторм и може да карат някои елементи да изглеждат...тъпо (в смисъл по-тъпо отколкото са наистина) ;D

Съзнавам, че лявата колона стои малко празна, но и там ще има още неща, стига да им дойде времето да се виждат ;x

О, щях да забравя: добавено е това изображение, когато се логвате в сайта (gorchiza на JinAir OSL финалите, ако не се лъжа) мисля че е забавен малък детайл ;P

www.psistorm.eu/images/flags/gorchiza-osl.jpg

линкът за качване на replay не се вижда в момента, но ще го оправя утре, защото вече не мога да гледам. GG
07.11.2011 01:55
Редактирано от LETALiS на 07.11.2011 03:18

oracle 
да доста се смях като го видях *bravo* почи колкото на някои други постове *21*
08.11.2011 03:54

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни