Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Диагнозата Мразещ

nassot 
Какво мислите относно Hater-ите? Това вече е най-модерното състояние сред подрастващите а и сред доста вече "подрастнали".

За мен да си Хейтър е най-лесния и най-деградивен начин да оправдаеш съществуването си. Например:
- аз не правя нищо, но другите правят тъпи неща, защото всички неща са тъпи => аз поне не съм тъп.

- ако бъда позитивно настроен има опасност да допусна хората близо до мен и да видят развалината, страх ме е

- свикнал съм да ме нараняват и съм лесно раним и много чувствителен, ако аз мразя първи, няма да ме боли дори и да ми отвърнат. Но ако някой мен ме нареди първи а аз не съм го очаквал, тогава ще ми е гадно (принципът за първия удар).

- когато се изложиш мразейки, не ти пука защото ако хипотетично мразиш хората около себе си, не би трябвало да ти пука за мнението им. И след като въобще не си сигурен в себе си и дори мислиш че е по-вероятно да се изложиш, по-добре да си хейтваш профилактично, за да не ти пука от нищо. Иначе трябва да внимаваш през цялото време, което е много по-трудно.

и т.н.
05.08.2008 13:22

Xerg  - star_border  
От изброените причини =>

На хейтърите (троловете) не трябва да се обръща внимание. Това ще ги лиши от база, върху която да градят следващите си хейтърски атаки.

Човек има потребността да се защитава, когато бива нагрубен. Така се стига до "flame wars". Защо е нужно да се защитаваме от някой, който не ни познава в реалния живот? Това е все едно да признаем, че наистина сме такива каквито ни наричат. В момента, когато всички започнат да игнорират провокаторите - те ще изчезнат завинаги.

Предлагам да започнем "кампания" - "Игнорирай хейтъра". За да се включите трябва:

1. В никакъв случай да не отговаряте на провокативни постове във форумите или коментари към новини.
2. Виж 1.
05.08.2008 13:51

Kalin 
Ларстомп(ларкрафтския портал) излекува тоя проблем след 3 годишни мъки с массов бан на всички хейтарчета , кофтито е ,че след това форума замря тотално.
05.08.2008 14:11

WaRaX 
E ne e li si da vlezesh v hoffa i da napsuvash nqkoi ot syrce ^^
05.08.2008 14:29

scourge 
Xaxa ... psi-blue тва звучи мноо гадно :-D Надявам се, че не всички фенове на Warcraft-a са хейтъри .... :-D
05.08.2008 14:30

Odreidi 
xa nassot greshna ti e logikata.

1. iskash da ne mi obrushtash vnimanie a pravish ciala tema za men.

2. vikash che haterite ne praviat nishto i nishto ne postigat, a az imam i pravia mnogo poveche neshta ot teb.

3. znaesh che ne si izmisliam za nishto, i tova ujasno te drazni.

4. obiasni mi zashto igraesh i se zanimavash po cial den sus SC, si po-slab ot totalen lamer kato men? az pone imam jivot i pravia mnogo drugi neshta, a igrata prosto me kefi.

=> zlobnoto choveche si ti =] (i horata kato teb)
05.08.2008 15:33

nassot 
Odreidi,
Никъде не съм те нарекъл хейтър, но фактът че сам се засягаш от тази тема и се впускаш в мразещи нападки за да се защитиш донякъде те вписва в понятието за такъв.

1. Никъде не съм казал че "не искам да обръщам внимание на хейтърите". Това го каза Xerg, научи се да четеш повече от 10 реда (и да запомняш). Аз съм добър човек и искам да им обръщам внимание, за да ги променя. Не обичам да си затвярам очите и да бягам от реалността.

2. Не знаеш какво правя аз но щом почваш да ми се хвалиш и да ми се сравняваш без някой да те е питал, това достатъчно добре говори за комплекс.

3. Първо не се сещам някога да си измислял нещо? и второ никога не съм казвал че лъжеш

4. Не съм играл на СК от 2 седмици, ставам в 7 часа и ходя на работа до 5, тъй като мога да си върша работата достатъчно бързо, имам време и да пиша в този форум когато искам да се разнообразя.

А и въобще не ме засяга дали ти правиш по 10 игри на ден или пък 10 на година, дори не ме засяга колко съм добър. Аз се занимавам с СК за шоуто, а ти май го правиш да избиваш комплекси (дано да не съм прав). А и последния път в psistorm league мисля че те бих 2-0 (не се сърди човече).
ahahahHH
*losso*
05.08.2008 15:45
Редактирано от nassot на 05.08.2008 15:47

nassot 
+ рязбрах че ми сложи Сайт Бан в офиса и ми изписваше "access denied", Odreidi. Очевидно на Odreidi не му достигна смелост да сложи сайт Бан на StimPack, който хакваше, но пък събра да ми сложи на мен. Така е те измамниците се подкрепят взаимно (по-долу ще кажа за какво говоря).

Написах тези 2 поста от друго място :). Това горови колко си уязвен от моите иначе добронамерени констатации. Дамм...

И в този ред на мисли те бих не само на последната psistorm league, но и на предпоследната :D 2-1.

И като започнах да си припомням по-добре, тогава ти каза на Леталис, че сме играли игрите като "приятелски" срещи :DDD, защото бяха изгирани около 16-17 минути след началото, но тази "fairplay" хватка за да не понесеш срама че си паднал от мен не мина. Еми какво да ти кажа Одрейди стягай се ако има още Пси Лиги, да не паднеш 3-ти път ;) Нали си по-способен от мен и в старкрафт и в живота. Как може такова нещо не се излагай моля те ! :D * Това последното нямаше да го разпространявам ако не беше намразил така жестоко форума пич :).
05.08.2008 15:53
Редактирано от nassot на 05.08.2008 15:56

Odreidi 
abe malumnik nqma da ti 4eta si4kite gluposti , no ti za men si nai-tapiq 4ovek 6tom ne si razbral, 4e az sum stimpack.
05.08.2008 16:08

nassot 
Ахаха задръстих го с много информация *losso*!
05.08.2008 16:19

CopyMyDNA 
tas tema otiva se po na zle ... ;)
05.08.2008 16:21

Xerg  - star_border  
Нищо, нека се забавляват хората. :)
05.08.2008 16:47

nassot 
То не само темата ами света все по на зле отива, сектата на стимпак се увеличава! :D
05.08.2008 16:54

Odreidi 
AHAAXHAAHHAAHHAHAXHHAXHXAHXA HXAHXHAHXAXHAHXHXAHXXH JALUKKKKK.

AZ SUM stimpack MALOUMNIKO, KVA SEKTA??? INA4E TVOITE GLUPOSTI NE SA INFORMACIA A SA SI PROSTO TAPOTII S KOITO NQMA DA SE TORMOZQ.

AZ CHETA KIRKEGOR, FLOBER I GOGOL (ne si gi chuval, znam) a ne "nassot" selqka varnenski
06.08.2008 02:26

SlayerS_BoxioR 
oh kvi sa tiq tapotii we stiga ste si izmorili mozaka za ni6to igraite sc i ne si gubete vreme v saitove i prostotii , sled kato ste postignali ne6to ponego go napravete do krai nz ot tva po hubav savet ot kade 6te si go namerite :)
06.08.2008 05:11

CopyMyDNA 
От човек, който говори правилно български например...
06.08.2008 08:53

nassot 
През живота си едва ли си прочел нещо повече от readme.txt на някой хак амиго. Няма повече да се занимвам с теб защото на теб не може да ти се помогне. Поне аз не мога :P
06.08.2008 10:59

Odreidi 
ne, ti si nerealno tup, 6tom daje ne si razbral koi sum, a izhabi okolo 1000 simvola da pi6e6 gluposti.

nqma nujda na men da pomaga6, po-dobre pomagai na maika si da izkara nqkolko lev4eta da ti kupi zakuska.
06.08.2008 11:16

nighOn  -  
mom4eta qvno ne use6tate,4e letalis trie saita imenno za takiva tupi temi v koito nqkvi si stimpaci im e kriv sveta i psuvat vsi4ki nared,Osuznaite se tozi sait ne e za karane i tn.Toi e za SC (p)
06.08.2008 11:37

nassot 
Прав си, НайОн. темата може да се изтрие. Пуснах я с добри намерения, но онова болно момче пак се появи.
06.08.2008 11:54

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни