Odreidi,
Никъде не съм те нарекъл хейтър, но фактът че сам се засягаш от тази тема и се впускаш в мразещи нападки за да се защитиш донякъде те вписва в понятието за такъв.
1. Никъде не съм казал че "не искам да обръщам внимание на хейтърите". Това го каза Xerg, научи се да четеш повече от 10 реда (и да запомняш). Аз съм добър човек и искам да им обръщам внимание, за да ги променя. Не обичам да си затвярам очите и да бягам от реалността.
2. Не знаеш какво правя аз но щом почваш да ми се хвалиш и да ми се сравняваш без някой да те е питал, това достатъчно добре говори за комплекс.
3. Първо не се сещам някога да си измислял нещо? и второ никога не съм казвал че лъжеш
4. Не съм играл на СК от 2 седмици, ставам в 7 часа и ходя на работа до 5, тъй като мога да си върша работата достатъчно бързо, имам време и да пиша в този форум когато искам да се разнообразя.
А и въобще не ме засяга дали ти правиш по 10 игри на ден или пък 10 на година, дори не ме засяга колко съм добър. Аз се занимавам с СК за шоуто, а ти май го правиш да избиваш комплекси (дано да не съм прав). А и последния път в psistorm league мисля че те бих 2-0 (не се сърди човече).
ahahahHH