Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Фитнес?

qck 
Зоба според мен не е за младите хора,а за 35 годишни и нагоре когато вече е много трудно да качваш мускулна маса.(освен ако не искаш да ставаш кутурист де)
01.02.2009 14:42

HunabKu 
qck wrote:
А иначе Арнолд Шварценгер се е зобил много ама сега нищо му няма.Всичко е до дозата....

Няма му щото има няколко стотин милиона долара. Имаш ли идея колко органи си е сменил? Много неподходящ пример даваш :) Сам си знаеш че не е здравословно и въпреки това го правиш - избора си е твой. А ако си мислиш че е яко да изглеждаш така просто си в грешка - но отново избора си е твой :)
01.02.2009 15:56

Pr0_VaNkaTa 
"Прието е,че да пушиш,да пиеш,да киснеш по дискотеките и от време на време да взимаш наркотици(дори и без тях) е много по-здравословно от това да пиеш протеин на прах."

Qck аххаха по голяма простотия не бях чувал ..... пиене, пушене по малко вредно от протеин на прах.Протеина на прах е чист протеин ... 1 доза = 50 грама( не всичко е протеин но приблизително )
за да си набавиш от яица примерно 50 грама протеин са ти нувни 8 яица ( в едно яице има 6 грама протеин което е относително разбира се ) ... .за тва са тия протеини на прах
01.02.2009 16:38
Редактирано от Pr0_VaNkaTa на 01.02.2009 16:39

Pr0_VaNkaTa 
малко тъпо стана това изказване стил Боксиор ама разбирате ме ;)
01.02.2009 16:40

qck 
Ти маи не четеш.Казах,че протеина на прах е напълно безвреден(и не ме учи кое за какво перфектно знам коя добавак за какво служи и колко грама белтъчини има в храните които ям).Казах ,че протеина е безвреден,а много хора които редовно пият и пушат ми казват не го пии,че е вредно.

Не съм писал,че е яко нито,че е здравословно.Написах,че обичам да тренирам и ми е кеф а дали някои мисли,че това грозно,вредно,тъпо или скучно ми е през кура.
01.02.2009 18:08
Редактирано от qck на 01.02.2009 18:09

LETALiS  -   
qck wrote:
Ти маи не четеш.Казах,че протеина на прах е напълно безвреден(и не ме учи кое за какво перфектно знам коя добавак за какво служи и колко грама белтъчини има в храните които ям).Казах ,че протеина е безвреден,а много хора които редовно пият и пушат ми казват не го пии,че е вредно.

Не съм писал,че е яко нито,че е здравословно.Написах,че обичам да тренирам и ми е кеф а дали някои мисли,че това грозно,вредно,тъпо или скучно ми е през кура.

А ти от къде си сигурен, че това, което е написано на опаковката отговаря на реалното съдържание. Аз съм чувал, че в много такива продукти има добавени и други вещества, за да се увеличи ефекта им и клиента да е доволен от бързо постигнатия резултат.
01.02.2009 18:25

HunabKu 
Бе оставете човека живота си е негов - след като иска да блъска и да изглежда така както на снимките.. нека го прави щом му харесва :) За мен такова тяло е изключително грозно.
01.02.2009 18:32

qck 
Letalis сигурен съм.Всяка партида се тества в лаборатории и се слага сертификат за качество.(поне на Американските продукити пък и аз други не си копувам).HunabKu ми пусни твоето за да видим модела за красиво мъжко тяло.(съгласен съм грозно е даи да видим красивото сега)
01.02.2009 23:11

HunabKu 
Ми имам една старна снимка от времето когато почнах с леката атлетика с радост бих споделил. Само ми обясни как да я кача ?

оправих се

http://img293.ima...vanvk9.jpg
01.02.2009 23:20
Редактирано от HunabKu на 01.02.2009 23:23

qck 
Незнам ама за мен туи е анорексия.Вземи виж леко атлетите,плувците какви тела имат и колко мускули.Ти нямаш нищо даже пресата ти едвам едвам се вижда при много нисак % подкожни мазнини което говори,че си буквало кожа и кости.
02.02.2009 16:19

LETALiS  -   
qck wrote:
Незнам ама за мен туи е анорексия.Вземи виж леко атлетите,плувците какви тела имат и колко мускули.Ти нямаш нищо даже пресата ти едвам едвам се вижда при много нисак % подкожни мазнини което говори,че си буквало кожа и кости.

Лоооооооооооооооооооооооолололололооооооооооооооол
02.02.2009 16:39

HunabKu 
Е нямам нищо кво да се прави.. болен човек съм. Виж ти имаш и за двама ни :)
02.02.2009 16:58
Редактирано от HunabKu на 02.02.2009 17:03

nichy  -   
Понеже някъде горе стана дума за белтък и жълтък от яйце. Само да кажа, че проблемът на жълтъкът е че е фрашкан с холестерол и като се плюска много се увеличава вероятността от инфаркт и инсулт. Иначе има и много полезни вещества.
02.02.2009 18:16

qck 
Е то на тая възраст да се притесняваш от инфаркт или инсулт е смешно :ppp
02.02.2009 18:48

if_RushHour 
nichy wrote:
Понеже някъде горе стана дума за белтък и жълтък от яйце. Само да кажа, че проблемът на жълтъкът е че е фрашкан с холестерол и като се плюска много се увеличава вероятността от инфаркт и инсулт. Иначе има и много полезни вещества.

В много голяма грешка си жълтъка не влия е на холестерола в човешкия организъм даже е много полезен има два типа холестерол добър LDL-C и лош HDL-C, този на жълтъка е HDL-C и e полезен за човешкия организъм, той не се натрупва като налепи по кръвоносните съдове и не предизвиква здравословни проблеми. Това със холестерола и сърдечно съдовите заболявания е отдавна разяснено че нямат връзка помежду си, при нисък прием на холестерол можеш само да си навредиш, като това довежда до ниско ниво на хормоните в организма и отслабване на имунната система. Относно това как може да се предпазиш от високи нива на холестерола в кръвта то това са редовни физически упражнения.

Отделно някаде горе някой спомена че имало протеим само в белтъка, по голяма глупост от това до са не бях чел, кви ли не работи съм чел по разни ми ти такива форуми ама това вече е просто.... ПРОТЕИНА В ЖЪЛТЪКА Е ПОВЕЧЕ ОТ ПРОТЕИНА В БЕЛТЪКА отделно в жълтъка се намират всички витамини на яйцето, като само 1 яйце доставя нужната дневна доза от витамин А, Е и Селен-който е един от най-силните антиоксиданти. Тай че като не са ви ясни ти ряботи стига сте писали глупости.
02.02.2009 18:54

vader 
Започнаха биологични и химични спорове.
02.02.2009 19:12

Gotti 
Тъкмо се върнах от фитнес и имаше една културистка с ненормално тяло.
02.02.2009 19:26

qck 
Аз съм съгласен с Ръш.Да си купиш цяло яице и да изядеш само белтъка при положение,че жълтъка има мн повече хранителни вещества е глупост.
02.02.2009 19:26

if_RushHour 
Grast wrote:
RH съжалявам, ама това го кажи на чичо ми, който почина от холестерол...
Стига глупости. Това цялата простотия е пълен буламач. Всеки знае малко и се прави на все знайко. Всеки си има мнение и сам си преценява бъдещето. Нито има смисъл да му се казва на qck, че това е абсолютна ПРОСТОТИЯ. Нито той може да докаже на останалите, че не е.

И само една забележка - от жълтъка излиза пилето, а белтъка е хранителната простотия, с която се хранят клетките на жълтъка - по лесно е от детска игра сами да си представите реалностите.

Това си е всеобща истина за справка:
http://www.ravnsk...sterol.htm
А относно чичоти, високия холестерол може да се получи от много фактори, като застоял начин на живот, затлъстяване, стрес, нисък прием на фибри и т.н. Едно време се яло масово месо, млечни продукти които са пълни с холестерол пък хората са живяли по 90-100г тъй че това с холестерола отдавна е изяснено. Също така при нисък прием на добър холестерол HDL се наблюдава завишване на лошия LDL при много вегетарианци заради ниския прием на животински продукти го има това.
Има си достатъчно иформация из нета, ако некой го интересува да се разрови и ще си намери отговори на всички въпроси.
Аз спирам да пиша по тая тема щото почнаха да се редат кви ли не глупости, секи говори квот му падне без да се обосновава.
02.02.2009 20:06
Редактирано от if_RushHour на 02.02.2009 20:08

qck 
Grast чак път бъдещето на някои да зависи от това дали ходи на фитнес и яиде яица....аиде по-полека.За мен е простотия да ядеш шкембе(знам,че го обичаш :pp) ама ходи ми докажи,че не е .Аз обичам да си дигам и толкоз.Нито от едното нито от другото ти зависи бъдещето.
02.02.2009 20:25

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни