Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Фитнес?

Break_n_Enter 
Аз в началото ходех 3 пъти на седмица различни мускулни групи, но от RushHour q научих таq програма с многото повторениq и малко почивка и съм много доволен защото бqх стигнал нqкакво плато и сега се чувствам много по-добре.

Диетата ми е овес, qйца, и месо общо взето около 5 пъти на ден гледам да qм + qдки, като weekenda наблqгам на въглехидрати.

Сущо ползвам No Xplode, Animal Pak, Whey Protein, Fish Oil и Uni Liver и се чувствам много добре. Преди като ништо не взимах се чувствах много отпаднал по време на тренировка но вече не. Откакто тренирам сериозно (4,5 месеца) сум качил 3,4 кг мускулна маса и физически се чувствам перфектно, препорйчвам го на всеки.
31.01.2009 04:38
Редактирано от Break_n_Enter на 31.01.2009 04:39

elektro 
от animal pak-а не пикаеш ли оранжево...при мен беше така но наистина деиства , а и как няма да деиства тва са 12 хапа
31.01.2009 09:10

kpacbo  -  
Като бях млад ходих..ма ЕГН то натежа и ме марзи вече
31.01.2009 10:20

Gotti 
То най важно е хранителния режим.
31.01.2009 11:01

nichy  -   
Абе всичко е важно, само че аз нямам нужното време и енергия за фитнес напоследък...
31.01.2009 11:07

CobraStarr 
Ами мен едно време ме тренираше Антон Големанов (мр.Олимпия при "натуралните"). Той работи в един фитнес в Сливен.

www.naturalbody-building.com/components/com_datsogallery/img_pictures/med_47107180.jpg

Човека наистина си разбира от работата . Аз спрях да ходя преди 1-2 години и нямам голямо развитие обаче приятелите ми които продължиха да ходят в момента са гиганти(единия от тях наскоро спечели голямо състезание по култоризъм). Добрият фитнес инструктор си води бележки за всеки един и в последствие му изготвя подходяща фитнес програма.
Между другото искам да ви кажа ,че такова нещо като "натурален" култорист няма. Всичко е до скъпата химия и в последствие до качественото "изчистване". Всички ходили на състезания които познавам са зобани кучета.

@Ръш: Ами аз съм чел доста книги и статии и навсякаде се изтъква колко вредна е мазнината за бодибилдъра. Телешкото и особено свинското са много богати на мазнини и трябва да се ограничат.Вместо тях много по-добър вариянт е чистото пилешко месо или рибата.
Междудругото НИКОГА не съм казал и няма и да кажа , че яйцата са вредни. Аз преди съм стигал до 7-8 на ден . То пак трябвав да се внимава да не се натровиш ама аз съм жив още :)

Добавките са полезни ако са качествени и ако се спазва добра диета. Ако не се храниш правилно за какво са ти тия добавки ;/ Колкото до химията - ОГРОМНА ГРЕШКА! Не се подмамвайте да пробвате. Преди няколко дена ходих в болницата на свиждане на 1 фр. с
инфекциозна моноклеуза (нз дали беше точно така) което е уголемяване на черния дроб. Ако ви се живее нормален живот без сериозни здравословни проблеми просто не опитвайте.
31.01.2009 11:10

Viper 
Истината е както казва Снууп със собствено тегло набирания кофички и лицеви и коремни.Сега ще кажете,че фитнеса също се правят но много по-малко;+ това когато тренирате редовно на фитнес и спрете за 1 месец примерно мускулната маса пада толкова бързо,че няма до къде .Имам един приятел плувец ,който прави само лицеви и коремни и когато спре за месец пак е толкова здрав.Фитнесът трябва нон стоп да се прави,за да има някакъв траен ефект.Другото е запълване на свободното време след работа или у4илище ;0
31.01.2009 11:13

CobraStarr 
Е Вайпър плуването е най-доброто упражнение което съществува. Аз цяло лято бях на морето и си плувах редовно и мн добре знам ефекта от 20 минути плуване на ден.. Мога да се съглася ,че плуването > фитнеса , но за лостовете все още не съм съгласен =)
31.01.2009 11:28

LETALiS  -   
neverborn wrote:
da snoop i moq post go istriha qwno chovek nemove da izkave mnenie razlichno ot na ostanalite

В твоя случай просто трябва да пишеш на кирилица.
31.01.2009 11:47

Pr0_VaNkaTa 
аххаха абе тва с собстженото тегло може да се прави и във Фитнеса ..... има лост за набиране , може и кофички се праи кжо искате повече ..... Снууп....... слагали по 20-30 кила еми кои както иска ти като искаш може и без тежести
31.01.2009 12:35

qck 
http://img90.imag...bb2bt5.jpg
http://img90.imag...bb1sa1.jpg

на снимките съм мазен ще кача още 4-5 кг и после ще чистя след 1 месец.Сега е студено за тичане на стадиона ;p
ръка-42
набирания-15-20 преди месец и нещо сега качиш 12 кг с яко ядене и една добавка на bsn-no xplode и правя по 10.
лицеви опори-около 80-100
тренирам от 2 години,175см,82кг
кофички забравих-20-30 без тежест по принцип с 10кг тежест правя 10ки

п.с за пикането на оранжево аз пия едни витамини на NOfoods now adam се казват и аз пикая оранжево след тях :p

Snoop фитнеса е индустария която се развива с огромни темпове и незнам защо мислиш,че е глупости.

В залата която тренирам ходи и евроипеиски шампион на България-Добри Делев от Димитровград е и бая набирания може да направи.
31.01.2009 13:01
Редактирано от qck на 31.01.2009 13:08

if_RushHour 
CobraStarr wrote:

@Ръш: Ами аз съм чел доста книги и статии и навсякаде се изтъква колко вредна е мазнината за бодибилдъра. Телешкото и особено свинското са много богати на мазнини и трябва да се ограничат.Вместо тях много по-добър вариянт е чистото пилешко месо или рибата.
Междудругото НИКОГА не съм казал и няма и да кажа , че яйцата са вредни. Аз преди съм стигал до 7-8 на ден . То пак трябвав да се внимава да не се натровиш ама аз съм жив още :)

Това за мазнината че е вредна са пълни глупости, човешкия организъм неможе без животински мазнини и холестерол. Те са основния фактор за нивото на хормоните в тялото, това е най натуралния начин да си повишиш нивото на хормоните без да ползваш квито и да било добавки и стероиди .т.н. Отделно 50-60-те години е нямало никви добавки само протеин и чернодробни и течни аминокиселини, тогава културистите са яли главно цели яйца, всякакво месо (най-много телешко), всякви млечни продукти. Истерията с нискомазнините диети идва след 70-80г когато започва да се набляга повече на въглехидратите и започва да се отричат всякакви животински мазнини. Преминава се към диети с много въглехидрати и протеин и почти никви мазнини.
За справка последно нещо, най-здравите хора на планетата са ескимосите и колкото и да ти е чудно те ядат по 0г въглехидрати почти на ден, приемат само протеин и мазнини като по голямият процент е към мазнините, при тях не се наблюдават никакви сърдечно съдови заболявания и като цяло са хората с най-силна имунна система.
31.01.2009 15:45
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 16:07

if_RushHour 
А и друго Кобрастар ако искаш да прочетеш нещо смислено http://rs92.rapid...c_Diet.pdf ето ти една книга сичко е доста добре написано кое защо е така. Прочети част от книгата, след което помисли върху написанато и може да вземе откриеш топлата вода.
31.01.2009 16:34
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 16:35

if_RushHour 
Относно това кое по добре плуване, тичане, тренировки на лостове(кофи набирания) или фитнес - всеки един от тези спортеве си има добри качества но едно е сигурно няма как освен чрез щанги да имаш такова тяло на 53 години:http://www.youtube.com/watch?v=xOeRCW...OeRCWyqMf8/ тъй че слагаме точка на спора кое е най-добро!

Истината е както казва Снууп със собствено тегло набирания кофички и лицеви и коремни.Сега ще кажете,че фитнеса също се правят но много по-малко;+ това когато тренирате редовно на фитнес и спрете за 1 месец примерно мускулната маса пада толкова бързо,че няма до къде .Имам един приятел плувец ,който прави само лицеви и коремни и когато спре за месец пак е толкова здрав.Фитнесът трябва нон стоп да се прави,за да има някакъв траен ефект.Другото е запълване на свободното време след работа или у4илище ;0

Вайпар мускилите са си мускули независимо как си изградил с плуване ли, с фитнес ли или тренировки на лостове. Спреш ли да тренираш и най-важното спреш ли за дълъг период от време да се храниш с качествена храна богата на протеин, мусклуната маса ще ти замине независимо да ли си я изградил с плуване, лостове или фитнес. Тъй че преди да пишете нещо мислете малко!
31.01.2009 16:40
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 16:41

HunabKu 
qck wrote:

Snoop фитнеса е индустария която се развива с огромни темпове и незнам защо мислиш,че е глупости.

Qck аз съм ходил на фитнес около 3 години, след което тренирах сериозно лека атлетика (гладко бягане). Мога да ти кажа че от фитнеса ставаш голям и бавен, без никаква силова издръжливост. Не се изгражда качествен мускул и спреш ли да тренираш ставаш на нищо. За тренировка на мускула ластици, изометрия и много повторения със собствено тегло са много по-добър вариант от това да гониш рекорди колко вдигаш от лег.. Според мен е важно да се чувстваш добре през цялата година, а не сега да си дебел и да си мислиш как еди си кога ще "чистиш". Да тичаш по 5км на ден и да правиш 100 лицеви и 50 набирания ще има доста по-добър ефект и ще изглеждам по-добре от това да ям като побъркан и да "трупам" маса, която после да "чистя"...

пс. Snoop съм изглежда всемогъщият Глист ми е баннал ника.
31.01.2009 17:13

if_RushHour 
HunabKu wrote:
qck wrote:

Qck аз съм ходил на фитнес около 3 години, след което тренирах сериозно лека атлетика (гладко бягане). Мога да ти кажа че от фитнеса ставаш голям и бавен, без никаква силова издръжливост. Не се изгражда качествен мускул и спреш ли да тренираш ставаш на нищо. За тренировка на мускула ластици, изометрия и много повторения със собствено тегло са много по-добър вариант от това да гониш рекорди колко вдигаш от лег.. Според мен е важно да се чувстваш добре през цялата година, а не сега да си дебел и да си мислиш как еди си кога ще "чистиш". Да тичаш по 5км на ден и да правиш 100 лицеви и 50 набирания ще има доста по-добър ефект и ще изглеждам по-добре от това да ям като побъркан и да "трупам" маса, която после да "чистя"...

пс. Snoop съм изглежда всемогъщият Глист ми е баннал ника.

В много голяма грешка си, това че някои хора качват после свалят всичко се дължи на грешно ядене, няма друг спорт като фитнеса с който да изглеждаш така на 60 години http://www.builtr...et/060.jpg

Това че някои хора знаят само да се нозобат и да се пръснат от ядене на квото им падне и след време като ги фане мързела или започнат да се обаждат здравословни проблеми от употребата на медикаменти спрат да тренират и почнат да се хранат с некви буклуци загубват цялата си форма която са създали докато са тренирали си е техен проблем.
Ето ти един за пример че не при всички стоят ака нещата http://www.builtr...et/013.jpg тук човека е на 65 години сега кво ще ми кажеш че пак от фитнеса нищо нестава?????
Когато се тренира правилно и се яде постоянно качествена храна резултатите от културизма могат да бъдат поразяващи.
И друго нещо всичкото това набирания, кофи, лицеви си е част от една бодибилдинг тренировка така че не говори глупости.
31.01.2009 17:50
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 17:58

Jens 
Мога да добава, че това е най-скъпият спорт, не само заради суплиментите, но това правилно ядене иска много пари. Нали ?
31.01.2009 17:56

Break_n_Enter 
Донякъде съм съгласен с снооп, аз тренирам гърди, трицепс и гръб на лостове и успоредки, като и за останалите групи наблягам на правите лостове. Като добавим и разнообразно кардио мисля че се получава естествена тренировка и мускулна маса, от която няма какво да "чистя" и си е качествен мускул.

@Qck и електро - откъде купувате в България Анимал Пак, и NO Xplode, и на какви пари? И колко хора ползват такива продукти?

ps. аз не пикая оранжево, а някакво странно ярко жълто :]
31.01.2009 17:57

if_RushHour 
Jens wrote:
Мога да добава, че това е най-скъпият спорт, не само заради суплиментите, но това правилно ядене иска много пари. Нали ?

Да така е определено това е най скъпия спорт но при правилно хранене с качествена храна след време може да ти се отплати с здраво тяло, няма да си някои чичко със бирено коремче които през месец ще ръси пари за лекарства тъй като организма му е тотално атрофирал от заседнал начин на живот и тъпчене с евтина храна. Суплементите са си само за хора които робуват на компаниите за добавки но това е просто неизбежно, толкова голяма реклама се върти вече на тези неща че просто хората се заблуждават и дават куп пари за глупости. Основните добавки като протеин,аминокисели витамини минерали не са лошо нещо но при правилно хранене и предвид цените им в България(тройни, четворни сравнение с САЩ) просто се обесмисля приема им. За това тренирайте здраво яжте качествена българска храна яйца, кисело мляко, сирене и резултатите ще дойдат без да давате куп пари за глупости. По добре пиите 2 чаши мляко отколкото 1 протеин.
31.01.2009 18:01
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 18:12

if_RushHour 
Break_n_Enter wrote:
Донякъде съм съгласен с снооп, аз тренирам гърди, трицепс и гръб на лостове и успоредки, като и за останалите групи наблягам на правите лостове. Като добавим и разнообразно кардио мисля че се получава естествена тренировка и мускулна маса, от която няма какво да "чистя" и си е качествен мускул.

@Qck и електро - откъде купувате в България Анимал Пак, и NO Xplode, и на какви пари? И колко хора ползват такива продукти?

ps. аз не пикая оранжево, а някакво странно ярко жълто :]

Бреак тези упражнения си спадат и са основните в една бодибилдинг тренировка. Това че няма кво да чистиш се дължи на това че се храниш правилно и тренираш здраво.

А относно това че ви е жълта урината това се дължи на витамините от група Б в добавките които пиете. Каквито и витамини си вземете от група Б ако са в малко по голямо количество е нормално да ви е жълта урината.
31.01.2009 18:09
Редактирано от if_RushHour на 31.01.2009 18:10

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни