Ами мен едно време ме тренираше Антон Големанов (мр.Олимпия при "натуралните"). Той работи в един фитнес в Сливен.
Човека наистина си разбира от работата . Аз спрях да ходя преди 1-2 години и нямам голямо развитие обаче приятелите ми които продължиха да ходят в момента са гиганти(единия от тях наскоро спечели голямо състезание по култоризъм). Добрият фитнес инструктор си води бележки за всеки един и в последствие му изготвя подходяща фитнес програма.
Между другото искам да ви кажа ,че такова нещо като "натурален" култорист няма. Всичко е до скъпата химия и в последствие до качественото "изчистване". Всички ходили на състезания които познавам са зобани кучета.
@Ръш: Ами аз съм чел доста книги и статии и навсякаде се изтъква колко вредна е мазнината за бодибилдъра. Телешкото и особено свинското са много богати на мазнини и трябва да се ограничат.Вместо тях много по-добър вариянт е чистото пилешко месо или рибата.
Междудругото НИКОГА не съм казал и няма и да кажа , че яйцата са вредни. Аз преди съм стигал до 7-8 на ден . То пак трябвав да се внимава да не се натровиш ама аз съм жив още :)
Добавките са полезни ако са качествени и ако се спазва добра диета. Ако не се храниш правилно за какво са ти тия добавки ;/ Колкото до химията - ОГРОМНА ГРЕШКА! Не се подмамвайте да пробвате. Преди няколко дена ходих в болницата на свиждане на 1 фр. с
инфекциозна моноклеуза (нз дали беше точно така) което е уголемяване на черния дроб. Ако ви се живее нормален живот без сериозни здравословни проблеми просто не опитвайте.