Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

За сайта - кое какво е и как да го ползваме

LETALiS  -   
[size=20]
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ТЕМАТА Е ПУБЛИКУВАНА ПРЕЗ 2009!
[/size]

Първо, ако не сте регистриран потребител и четете това, не губете време а си направете една регистрация дори и само, за да можете да се възползвате от всички възможности, които предоставя сайта и да имате достъп до повече информация.

В тази тема е дадена информация по въпроси, на които не е отговорено другаде и може би част от вас не знаят. Подразбиращите се и виждани на няколко места неща са пропуснати.

[big]Кирилицата е задължителна за всички потребителски постове (коментари/форум/блогове)[/big]

Екип
Letalis - основател, занимава се с...всичко...
Jens - форум модератор
KerrHigh - запас

Потребители със специален принос:
zahari_acmilan
Vader
LGI
Xerg
Grast
Losso
Nichy, kpacbo - replays

Награди:
psistorm.eu/images/gold.gif - за спечелена psistorm лига
psistorm.eu/images/gold_medal2.gif - за спечелен psistorm турнир
psistorm.eu/images/star2.gif - за специален принос

Точки: (към момента)
1 за форум пост
1 за коментар
2 за блог публикация
5 за качен replay
От какво идват вашите точки можете да видите от линка горе в дясно, точно до потребителското ви име.

Правила за водене на дискусии и публикуване на коментари и мнения, в който и да е раздел на сайта:

- писането на кирилица е задължително

- преди да публикувате мнение или коментар, замислете се имате ли наистина какво да кажете и правилно ли сте структурирали текста си. Никой не печели от говорене, което не казва нищо. Разбира се, понякога едно изречение или дори дума са достатъчни, но не превръщайте това в свой стил.

- уважавайте хората, които са били тук преди вас и са допринесли малко или много за развитието и съществуването на сайта. В живота хората не са равнопоставени, тук също. От друга страна, това че сте уважаван и ценен потребител или админ, не бива да Ви кара да чувствате недосегаеми. Преференциите са до едно време. За справка: пример със Snoop-Grast драмата

- psistorm.eu не е длъжен никому. Ние не сме организация или структура, която има възложени задължения и норми, които трябва да покрива. Администраторите допринасят за този сайт без да получават нищо за труда си. Вие можете да изкажете мнението си за нашата работа. Градивната критика е добре дошла, но не забравяйте къде се намирате. Добре дошли сте да разглеждате и коментирате съдържанието, да се включвате в дискусиите, но не и да ги превръщате в място, където изпускате напрежението и, както обича да казва народа, "избивате комплексите си".

- не обиждайте останалите потребители и не подхранвайте омраза помежду им. Не се заяждайте (извън рамките на добрия и "шеговит" тон)

- не обиждайте играчите, не се изказвайте крайно без да се аргументирате. Коментари от сорта на "PRADA е нещастник", "HolyZerg е noob" и т.н. няма да бъдат толерирани

- етническата и религиозна дискриминация нямат място тук. Коментари от сорта на "Тъп, Резан Турчин!" са едно от най-тежките престъпления по тези земи :)

- не спамете, не публикувайте няколко мнения едно след друго, а вместо това редактирайте и добавяйте към последното си такова.

- ако имате проблем или въпрос, не се чудете, а изпратете лично съобщение на съответния админ. Питайте и ще Ви бъде отговорено.

- условията за използване на съдържанието на Psistorm.eu гласят:

Съдържанието на сайта може да бъде използвано, модифицирано и публикувано с некомерсиална цел, стига да е посочен неговия първоизточник (psistorm.eu).

Коментарите и публикациите във форумите и блоговете са интелектуална собственост на техните автори.

съгласно http://creativeco....0/deed.bg

Често задавани въпроси:

Не мога да се логна. Пише ми, че влизам с потребителското ми име, но след пренасочването отново не съм логнат!
Това е проблем свързан с cookies и макар, че може никога да не се появи при теб, имаме някои потребители, които са търсили съдействие в подобни случаи. Опитай да изтриеш cookies, които браузърът ти е запазил за psistorm.eu или когато се логваш, отбележи отметката за автоматично логване.

Как да добавя spoiler?
Маркирате текста, който искате да скриете и натискате бутона, на които пише spoiler (долу в дясно, под полето за въвеждане на текст) Може и ръчно със [ spoiler]текст за скриване[ /spoiler]. Най-добрият вариант за добавяне на спойлер е [ spoiler=заглавие на спойлера]Текст за скриване[ /spoiler]

За затваряне на спойлер може да се използва и бутон "Esc" на клавиатурата

Как да добавя видео от Youtube, Vbox7...?
Копирате адреса на видеото, поставяте го и натискате бутона за Video, който е долу в дясно, под полето за въвеждане на текст. Може и ръчно с [ video]адрес на видеото[ /video]. Работи за всички по-големи сайтове за качване на видео.

Добавям replay, но не ми го одобряват. Защо?
По принцип най-важно е какво ще е мнението на админа, който го провери и дали него ще го грабне с нещо. Изискванията ни към риплеите на българи не са те да са перфектни, но все пак безсмислено е да се качват игри, който не впечатляват или с добър и правилен начин на игра или с атрактивна и рядко срещана такава.

Каква е разликата между блог и тема във форума?
Потребителските блогове все още не са напълно завършени. Работата по тях обаче напредна доста. Повече за блоговете казва Wikipedia

За какво са ми тези точки в сайта?
След като PsiBet системата за залагане бъде завършена и пусната, те ще имат по-важна и атрактивна роля. За момента са нищо повече от статистика. Някои хора харесват подобни неща, за други е без значение. Въпрос на вкус.

Имам въпрос/предложение. С кой да се свържа/къде да пиша?
В тази тема: http://psistorm.e...ead_id=194 или като ми изпратите лично съобщение. Можете и да се свържете с мен в skype: letalis_

Искам да публикувам новини, статии, риплеи или да бъда друг вид админ.
Погледни отговора на горния въпрос. А иначе нови хора, с желание да допринасят с добавянето на съдържание в сайта, са винаги добре дошли. Можете да следите и отразявате определени събития, може да пишете за различни неща или само да превеждате интервюта и подобни материали. Всяка помощ е от значение и ще бъде оценена. От друга страна не започвайте с това, ако нямате намерение или възможност да го правите и занапред. Много хора с моментен прилив на желание са се пробвали, малко са останали досега.

Виждам, че потребителите са с икони на различни StarCraft единици и сгради, а аз си стоя с SCV. Как да го променя?
Горе в дясно има линк "Редактирай профила". От там можеш да си избереш друга "потребителска икона".
18.01.2009 19:30
Редактирано от LETALiS на 04.11.2012 13:25

Losso  -  
*rulez*
18.01.2009 22:52

HighStOrm 
Браво !! как ми четеш мислите и аз се чудех защо си седя със СЦВ :)))
18.01.2009 23:46

nichy  -   
Много добър отговор на някои въпроси.
Браво, Лет, все така продължавай да ни радваш :)
19.01.2009 00:13

Pr0_VaNkaTa 
Искам да питам какво значи "специален принос" ?
19.01.2009 00:16

LETALiS  -   
Pr0_VaNkaTa wrote:
Искам да питам какво значи "специален принос" ?

Специален принос означава специален принос.

Sweeper и Eddy например за това, че ни осигуриха снимки от WCG две години подред. LGI за работата му в сайта на времето, Vader и Xerg за това, че са виновници той въобще да съществува. Ей такива неща.
19.01.2009 00:28

CopyMyDNA 
Добре Let. Хубаво си направил като си публикувал всичко това от помощ ми беше. GG
19.01.2009 10:16

eDDyiSrEADy  -  
и аз съм със специален принос ;0
19.01.2009 11:00

nichy  -   
На мен ми се иска да попитам нещо. По- скоро е проява на любопитство, но понеже вземам работата си в сайта сериозно реших да си изясня и това. Та значи всичките админи еднакви права ли имаме? Имам предвид аз примерно също мога да трия постове и да редактирам? Чисто технически статусът ни е еднакъв, нали?
Просто е проява на любопитсвто не че ще почна да се меся в работата на другите де...
19.01.2009 14:02

LETALiS  -   
nichy wrote:
На мен ми се иска да попитам нещо. По- скоро е проява на любопитство, но понеже вземам работата си в сайта сериозно реших да си изясня и това. Та значи всичките админи еднакви права ли имаме? Имам предвид аз примерно също мога да трия постове и да редактирам? Чисто технически статусът ни е еднакъв, нали?
Просто е проява на любопитсвто не че ще почна да се меся в работата на другите де...

Не, чисто технически не ви е еднакъв статуса.
19.01.2009 17:43

nichy  -   
Аха... Ок, това добре звучи.
Мерси за инфото, ще го разучавам вбъдеще...
19.01.2009 19:22

vader 
Граст, ти нали си админ какво искаш повече? И аз исках да съм админ ама все пак и специален принос не е лошо.
19.01.2009 19:37

LETALiS  -   
Grast wrote:
LGI не съм сигурен, колко повече от мен е допринесъл за сайта, това искам да разбера.

Ти и сега действаш. Затова не си там. Това е за неактивните. Нещо такова. Абе, де да знам.

БТВ Геца, мини утре сутрин през нас. Аз се прибрах днес =-)
19.01.2009 20:03

Pr0_VaNkaTa 
Хаха как изнудва Граста хаахаххахаха добавете го да се радва
19.01.2009 20:51

LETALiS  -   
Ок, ще ти добавя звездата =-)
19.01.2009 21:41

nichy  -   
Абе Грасте, не ни изоставяй :)
Още малко посмъртно медал ша поискаш да ти връчим *siske*
20.01.2009 11:00

eDDyiSrEADy  -  
Летаилс миналият дизайн на звездичката повече ме кефише ;0
24.01.2009 02:47

ArtOfDeath 
Добре естетически издържан FAQ, за улеснение на потребителите, нивото на сайта се качва все повече което много ми харесва. Продължавайте в същия дух момчета *rulez*
25.01.2009 03:01

Pr0_VaNkaTa 
ааа тва с риплеите отдясно е мнооого добро хареса ми много GG Лет
25.01.2009 12:55

nichy  -   
Да, наистина, красивичко е много... ;)
25.01.2009 15:13

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни