ErkoBenzin
pomni6 li kak sprqh sc v 2008 godina kogato va nakarah bo3 da igraq s vseki, i tebe mnoo krasivo i 6egavo te bih :D
igraehti za 2/12 marina s medic i 3-4 tank vs tvoite 15 dragona 2 shutle s 4 reaver i uj togava mnogo se naduvami6e s tova micro tournament i tam te bih o6te purvata bitka v purvata igra v map Python :D
posle na revan6a na python pak, dragon rush mi pravi6e i s marini ti zakle6tah dragona ti v rampata :D i posle me napsuva edno hubavo :D
Iskam da ti kaja 4e micro tournament deto mi cika6e s godini ne ti pomaga izob6to 1% za igrite v 1v1 game type.
za6toto timinga kogato pravi6 micro i macro v 1v1 igrata nqma go v micro tournamenta, nito su6tite edinici nito su6toto micro, az v 1v1 igra moga da si jertvam cqlata armia samo i samo za da ti dropna 4 shutle naprimer s 4 tank i 8 vulture :)) v main bazata. i da si gg sled tva. Taka 4e micro tournamenta osven da ti otslabne igrata ti v 1v1 nqma da ti pomaga za ni6to.
Ako iska6 da si pro na 1v1 prosto po 20 igri praska6 kat mene vseki den kakto edno vreme praskah az, i nau4ava6 naizust sled koq sekunda kakvo da klikva6 i kakvo da postroiva6!
Ostanaloto e zaguba na vreme :)
Редактирано от ErkoBenzin на 30.08.2017 21:04