Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

WarCraft - чаках чаках .....

Borislav  -   
Lid написа:
Ето че си можел да изразяваш мнение по нормален начин .

Присмял се хърбел на щърбел
21.06.2016 13:11

r00t 
Sweps написа:
Лид можеш да ми го прилапаш целия с мнението си... Грам не ме интересува ти по какъв начин виждаш моята гледна точка. Можете да си отидете с Ликуса на гей парадата и да си серете на гледните точки взаимно. Не знам от къде се появихте или вие сте тролове под чуждо име. Никой не го интересува дали те кефи моето мнение или не. Това,че си свикнал да се обичат всички и да си лижете задниците също не ме интересува. Това е общ чат и всеки си казва и прави каквото иска. Дали ще си трия коментарите мисля,че пак е моя работа. Ако толкова търсиш внимание миличък няма проблем ще ти го сложа отзад един път да мирнеш малко,че много почна да шаваш.
Като мразиш тролове пали с 200 и това е .. Никой не те държи на сила тука сладур
Отделно ако си се убидил от думата овца, явно не си разбрал под смисъла на изречението. Нямам намерение да ти го обяснявам ,след като приемаш всичко дословно.
Ако това те убижда явно се отъждествяваш с това... Много тъжно скъпа :(

Прекаляваш...
21.06.2016 23:35

sasho209 
Мразил тролове, ми то този сайт е тролски лол.

Относно филма, ок е, но само за един път, споделям мнението, че е филм създаден, за да е "боза" към "баничка", и се надявам ордена на асасините да не е такава боза
22.06.2016 07:24

vader 
Аз мисля да си купя и книгата по Уар Крафт.
23.06.2016 20:38

INf3cted 
ох мед ми капе , най-накрая малко да се разгорещи тука *rulez* *rulez*
24.06.2016 15:42

TechnicS 
Аз го гледах тази вечер и много ми хареса. Мисля, че нямам повече от 10 игри на Warcraft като цяло, а и интересът ми към играта не е бил много висок. Не мислех, че ще ми хареса ама се прехвърлих в интересен свят, за който исках да разбера повече след филма. Пък и относително нестандартно се развиваха събитията като че ли и краят беше приятно отворен...
Като човек, който полага достатъчно усилия да изтърпи много недоизгладености в този дето играе Мартин в Под Прикритие, за актьорската игра не знам дали мога да коментирам...
26.06.2016 03:26

GitsU 
Мен си ми хареса
10.07.2016 17:34

vader 
Аз си купих и двете книги. Днес гледах и филма. Хареса ми. Добре беше направен. Ще чакаме продълженията.
04.08.2016 20:35

Licus 
Книгите как са?
04.08.2016 20:45
Редактирано от Licus на 05.08.2016 19:58

PRADA  -   
Kнигите винаги са добри, поне от тези, които аз съм чел, много прилични, като ,разбира се, не търсим дълбоки литературни висоти ;
04.08.2016 21:18

vader 
Книгите са страхотни. Тази авторка (Кристи Голдън) пише много добре. Най-много ми хареса от нея "Повелителят на клановете".
05.08.2016 18:39

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни