Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

WarCraft - чаках чаках .....

PRADA  -   
Жоре, кажи няколко хубави филма да си вдигнем нивото, да не се излагаме пред чужденците. Бе-бееее
20.06.2016 09:57

Sweps  -   
Последният такъв беше Shutter Island но това беше преди 5-6 години, поне това което се сещам веднага ти казвам. Всичко друго ми е просто ефекти,без стойностна идея или смисъл. Добре направена измислица, но без дълбочина. Просто това е моето мнение.
20.06.2016 10:22

Sweps  -   
Аз също гледах филма, но накрая не бях УАУ или супер беше... Явно очакванията ми са били доста по-високи.
20.06.2016 10:23

Licus 
Баце ти си с тролско-хейтърско изкривяване някво :) занижи стандартите иначе ще си разочарован цял живот :) Критично погледнато филма си е боза, но аз баничката я предпочитам с боза, а не с 18 годишно отлежало, ако мога така да се изразя *Kappa*
20.06.2016 13:34

PRADA  -   
Филмът си е за пуканки, ако си и геймър бонус удоволствие... А това не е по темата, но ако ще си говорим за кино, има много качествени филми излезлани през последните 5-6г. според мен, не си гледал достатъчно, разрови се и ще намериш интересни неща.
20.06.2016 14:19

Sweps  -   
Не мисля,че ако един филм не ми е харесал ( защото на всички които са писали им харесва ) това означава,че аз съм хейтър ? Всеки има гледна точка, ако темата е само за тези които ще умират от кеф и превъзбуда по филма,то тогава ми кажете за да не пиша повече. Прада съгласен съм с теб за филмите аз просто ти споменах първият който ми дойде на ума.
20.06.2016 15:02

PRADA  -   
https://www.youtu...AxPjxDtNJU Интересна дискусия в Inglourious Kunts геймъри срещу кинаджии. Кой прав, кой крив ? :) P.S Надявам се Леталис да не го приеме за чужда реклама ..
20.06.2016 15:22

btmn  -   
Става за пуканки, но ако беше достатъчно добър щеше да ме накара до го гледам втори път.
20.06.2016 16:04

Sweps  -   
btmn написа:
Става за пуканки, но ако беше достатъчно добър щеше да ме накара до го гледам втори път.

+1
20.06.2016 18:53

LETALiS  -   
Lid, не така с коментарите, моля те. До нищо добро не водят подобни изказвания и затова ти изтрих поста. Много, ама много не ми се занимава с лични драми в отношенията между така наречените "геймъри" :) ПЛС
20.06.2016 21:08

Lid  -   
Е.... трябваше да го напиша ... мразя тролове ... някой да сере и после да маже това което и изсрал .. ебаси тъпотията . Свепс нигока ама никога не е написал нещо нормално , с нормален тон на интонация в изреченията си ... който му е харесал значи е овца ... е ... ми да му серем на точката- гледната .. Да ходи да гледа "черен лебед" и да търси дълбочина ... И за протокола , няма смисъл да триеш коментари , накрая винаги той си трие неговите и се получава някакъв монолог... Това да напишеш нещо и след 1 час да го изтриеш .... ем същото е като гледната му точка.
20.06.2016 21:49
Редактирано от Lid на 20.06.2016 22:00

LETALiS  -   
Lid написа:
Е.... трябваше да го напиша ... мразя тролове ... някой да сере и после да маже това което и изсрал .. ебаси тъпотията . Свепс нигока ама никога не е написал нещо нормално , с нормален тон на интонация в изреченията си ... който му е харесал значи е овца ... е ... ми да му серем на точката- гледната .. Да ходи да гледа "черен лебед" и да търси дълбочина ... И за протокола , няма смисъл да триеш коментари , накрая винаги той си трие неговите и се получава някакъв монолог... Това да напишеш нещо и след 1 час да го изтриеш .... ем същото е като гледната му точко.
Е, това вече е позиция, подкрепена с нещо, така че нямам какво да ти кажа. =]
20.06.2016 21:53

Sweps  -   
Лид можеш да ми го прилапаш целия с мнението си... Грам не ме интересува ти по какъв начин виждаш моята гледна точка. Можете да си отидете с Ликуса на гей парадата и да си серете на гледните точки взаимно. Не знам от къде се появихте или вие сте тролове под чуждо име. Никой не го интересува дали те кефи моето мнение или не. Това,че си свикнал да се обичат всички и да си лижете задниците също не ме интересува. Това е общ чат и всеки си казва и прави каквото иска. Дали ще си трия коментарите мисля,че пак е моя работа. Ако толкова търсиш внимание миличък няма проблем ще ти го сложа отзад един път да мирнеш малко,че много почна да шаваш.
Като мразиш тролове пали с 200 и това е .. Никой не те държи на сила тука сладур
Отделно ако си се убидил от думата овца, явно не си разбрал под смисъла на изречението. Нямам намерение да ти го обяснявам ,след като приемаш всичко дословно.
Ако това те убижда явно се отъждествяваш с това... Много тъжно скъпа :(
20.06.2016 23:18
Редактирано от Sweps на 20.06.2016 23:27

Lid  -   
Sweps написа:
Не знам от къде се появихте или вие сте тролове под чуждо име.
Като мразиш тролове пали с 200 и това е .. Много тъжно скъпа :(

Наистина тъжно ... тролче !

Гейовете си ги харесвай ти , и като ти се ебе мъжко има си места за тая работа , не тук във форума (явно не са ти пуснали на гей-парада ...) .
Btmn изрази мнение като нормален човек , ти изрази мнение , като проЗ човек .
Явно когато някой ти отговаря по начина по който ти пишеш ,... не ти е удобно ?!
20.06.2016 23:38

Sweps  -   
Lidche батко, ако имаш комплекси за избиване явно си объркал мястото. Да не ми пуснаха за жалост там предпочитат такива като теб .. :( :( Явно на теб не ти изнася,че някой пише каквото мисли. Никъде не сам споменавал или нападал някого, но явно като видиш зор и започваш. Наистина малко те съжалявам... Да ти помогна с нещо ?
20.06.2016 23:42

Sweps  -   
Много ме е яд,че леталис ти е изтрил бисерите. Щях да се посмея утре сутринта докато си пия кафето ... :( Искаш ли да ми ги напишеш на лично или да ми звъннеш и да ми разкажеш ? Да ти дам номер ?
20.06.2016 23:44

Lid  -   
Sweps написа:
Явно на много хора стандарта за хубав филм е паднал толкова ниско, че харесват дори тази боза...Слаб филм за масата овце.

За този коментар става дума , погледни го 10 пъти и помисли .
Коментираш фентъзи и ръсиш някакви тролски обиди , сравняваш го с трилъри , драми и там каквото ти си харесваш .... Мисли малко преди да пишеш .
20.06.2016 23:52

Sweps  -   
Масата овце винаги е била таргет на филмите в наше време. Факта,че единствено фентъзитата и екшъните събират пълни залите. Не идеята или добрата игра, ами ефектите събират хората в киното. Тролски убиди ? Ама недей да бъдеш така убидчив... много бързо се убиждаме. Изказвам мнение, не ми е харесал филма и според мен е за масовката, това е ! Ама не не дай да кажем тука,че суепса е трол защото отново изразява различно мнение от останалите.
21.06.2016 00:08
Редактирано от Sweps на 21.06.2016 00:08

Sweps  -   
Ходих да гледам филма SpotLight... В залата имаше 4 човека, а идеята и играта на беше 10 пъти по-силна от тази в WarCraft, ако изобщо различаваш игра от компютърна анимация..... За това говоря, но аз не искам да ме разбираш... Ти си имаш мнение и аз също това е !
21.06.2016 00:19

Lid  -   
Ето че си можел да изразяваш мнение по нормален начин .
21.06.2016 00:25

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни