PRADA -
Aбсолютно подкрепям мнението на Licus - oтидох крайно скептичен и си тръгнах напълно задоволен, повече от добре. Имаше минуси ... и те за мен бяха в плоските диалози, но няма как да има и по-задълбочен прочит на историята, след като филмът таргетира и хора незапознати със Вселената на WarCraft. За актьорската игра аз лично нямам забележки - Доминик Купър е голям актьор, но беше една идея безличен в ролята си на Крал Лейн, мисля си обаче, че това беше умишлено режисьорско решение. Травис Фимел в началото ми се стори, че му е малко трудно да избяга от Рагнар, или на нас зрителите ни беше трудно да го възприем извън ролята на Крал на викингите, след средата на филма обаче, напълно забравих за Рагнар, което ще рече те актьора си е свършил работата. За CGI моделите, няма какво да се каже, за първи път гледам и анимираните човечета не ме дразнят. Гледах го с приятелката ми, която почти нищо не знае за историята на WarCraft, но тя самата остана доста доволна, а след това дори се зачете в интернет под влияние на емоцията от филма, което отново е голям плюс и говори, колко внимание са обърнали на различните зрители, хората зад лентата. Със сигурност филма имаше свойте проблеми, но на фона на цялостната картина, нищо важно. Изключително интересна лента и най-добрия филм правен по игра, досега. Надявам се това да сложи край, на хомосексуалисти прилепнали костюми спасяващи Америка и Света ( нямам нищо против хомосексуалистите ). Като за първа част СУПЕР 9/10 For the Horde !!!