Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

WarCraft - чаках чаках .....

PRADA  -   
Момчета ... какво става бе, да няма разочаровани от филма, че такова гробно мълчание цари и то точно тук. Очаквах по-активните вече да са отворили темата, но понеже не се случи реших аз. Споделяйте, на кой му хареса филма, на кой не му хареса и защо ? Аз само искам да попитам Рагнар разцепва ли орки на две ? :)
13.06.2016 05:03

vader 
Аз ще си купя книгата Дуротан. А после ще гледам филма.
13.06.2016 05:45

Lid  -   
Рагнар май разцепва орки ама женски ама долу в чатала *Kappa*
13.06.2016 09:29

Licus 
Аз имам много големи очаквания към филма и ме е страх като цяло да го гледам още :D the hype train is too fast, let it slow a bit, we dont wanna crush *Kappa*
13.06.2016 11:54

Engineer  -   
Взел съм билети за IMAX и утре вечер ще го гледам *ZergbOy*

После ще споделя !!!
13.06.2016 13:29

PRADA  -   
Айде гледайте го, че няма с кого да го коментирам :)
14.06.2016 16:54

r00t 
Защо ми трябваше да го гледам..
14.06.2016 17:12

r00t 
r00t написа:
Защо ми трябваше да го гледам..

п.с. това говори достатъчно за филма
14.06.2016 17:13

PRADA  -   
С риск да задам реторичен въпрос - да разбирам. че не ти е харесал ? :
14.06.2016 17:22

btmn  -   
актьорската игра и избора на актьори беше малко зле :D
14.06.2016 21:01

Lid  -   
На мен ми хареса ... доста *ZergbOy*
14.06.2016 22:37

Licus 
С риск по-скептичните да не са съгласни с мен ще кажа, че току що го гледах, и това е един ВЕЛИК ВЕЛИК ФИЛМ!!! So Much Win Въобще не ме вълнуват такива дребнави работи като "актъорска игра" или пък избор на актъори. Според мен си бяха на ниво... може би сюжетът може да е не точно на ниво, но филма като атмосфера, визия и ефекти е СКАНДАЛ! Чакам с нетърпение следващия Cereal Guy PFFFTCCHC
14.06.2016 22:39

PRADA  -   
Aбсолютно подкрепям мнението на Licus - oтидох крайно скептичен и си тръгнах напълно задоволен, повече от добре. Имаше минуси ... и те за мен бяха в плоските диалози, но няма как да има и по-задълбочен прочит на историята, след като филмът таргетира и хора незапознати със Вселената на WarCraft. За актьорската игра аз лично нямам забележки - Доминик Купър е голям актьор, но беше една идея безличен в ролята си на Крал Лейн, мисля си обаче, че това беше умишлено режисьорско решение. Травис Фимел в началото ми се стори, че му е малко трудно да избяга от Рагнар, или на нас зрителите ни беше трудно да го възприем извън ролята на Крал на викингите, след средата на филма обаче, напълно забравих за Рагнар, което ще рече те актьора си е свършил работата. За CGI моделите, няма какво да се каже, за първи път гледам и анимираните човечета не ме дразнят. Гледах го с приятелката ми, която почти нищо не знае за историята на WarCraft, но тя самата остана доста доволна, а след това дори се зачете в интернет под влияние на емоцията от филма, което отново е голям плюс и говори, колко внимание са обърнали на различните зрители, хората зад лентата. Със сигурност филма имаше свойте проблеми, но на фона на цялостната картина, нищо важно. Изключително интересна лента и най-добрия филм правен по игра, досега. Надявам се това да сложи край, на хомосексуалисти прилепнали костюми спасяващи Америка и Света ( нямам нищо против хомосексуалистите ). Като за първа част СУПЕР 9/10 For the Horde !!!
15.06.2016 00:25

Borislav  -   
i.imgur.com/Er4zc1O.jpg
16.06.2016 19:45

PRADA  -   
Too soon !
16.06.2016 20:21

Engineer  -   
Гледах филма с приятели които не са навътре във Warcraft , а и да си призная и аз почти нищо незнаех за Warcraft и като обикновен зрител филмът беше СУПЕР !!! Blizzard и Universal са си свършили работата много добре ! Хареса ми историята , харесаха ми Ефектите .... МНОГО ! ( IMAX) дава доста за усещането на ефектите :-) , а след филма хората като излизаха от киното коментираха как Властелинът на пръстените изглеждал като евтин долнопробен филм в сравнение с този и как щели да търсят в нета инфо и книги за WARCRAFT !!! Това казва всичко ... според мен ! Много добър филм ...Препоръчвам го за гледане !!!
17.06.2016 10:11

PRADA  -   
Супер е, че се е харесал на повече хора. Така ще оправдаят високия бюджет и най-вероятно ще гледаме втора и трета част ( най-малко )
П.С Властелинът няма как да изглежда евтин долнопробен филм, тия дето са правили такива коментари ... shame on `em
17.06.2016 10:42

vader 
Аз си купих и прочетох Дуротан от Кристи Голдън. Книгата е прекрасна. Разказва доста за орките и за клана на Дуротан. Който иска може да си я купи и да прочете.
18.06.2016 21:44

LETALiS  -   
Близард и хората, които са работили по филма, са направили точно това, което се изискваше от тях от години. Феновете искаха филмчетата от игрите да се пренесат на голям екран и WarCraft е точно това. Историята и диалозите са си все така предвидими и разочароващи. Даже смея да кажа, че визуално филма изостава от някои неща, които виждаме в игрите,

Който е очаквал дълбока, изненадваща понякога история и липса на клишета, които да развалят епичността на начинанието, ще са разочаровани. Аз обаче се надявах на два часа в една любима вселена и съм доволен.

Единственото, което преглътнах трудно, беше крайно ненужната и безинтересна за мен забежка между Гарона и Рагнар, която все пак остава на второ място в тази класация, заради неоспоримия победител от Хобита :(

Повече мачкащи се орки са нужни!
What task is there?
I hear and obey
Taste muh blade!
En'dabu
Something need doing?
19.06.2016 23:27

Sweps  -   
Явно на много хора стандарта за хубав филм е паднал толкова ниско, че харесват дори тази боза...Слаб филм за масата овце.
20.06.2016 09:41
Редактирано от Sweps на 20.06.2016 09:43

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни