Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

ФИЛМИ

WuIzRoD 
Отговаряики на Прадата в темата за оскаритереших да направя подобна тема, където всеки да предложи нещо доро за дзяпане. В моето свободно време прекарвам напушен пред плазмата гледайки някакъв филм или сериал. Много обичам европейските продукции главно скандинавското, френското и английското кино. Разбира се не пропускам и страхотните неща където излизат от щатите само да не са тъпи комедии, глупави геройски филми както и романтични-еротични пумиярщиниии. Напоследък попаднах на някой доста добри филми, препоръчвам всеки един от тях!

Solace 2015
Много добър мистериозен-трилър за серийни убийци в стил "Седем" естествено не толкова добър колкото него, но Антъни Хопкинс и Колин Фарел играят не по-зле от Брат Пит Морган Фрийман или пък билоКевин Спейси :)))

Suburra 2015
Много, много добра европейска кримка Силен истински филм за Италия.

The Revenant 2015
Лично на мен филма ми хареса и затова го препоръчвам...
Ако не ви е харесал, предполагам сте имали много големи очаквания... Аз го свалих глеадах от един двд-скриинър без да знам, че е кандитат Оскар и ми хареса... Леонардо все някога ще спечели и то не един оскар, но в този филм Том Харди беше класа!Не съм някакъв фен на Лео , но кажете ми слаб фим с него? Просто всички му са страхотни!!!

Citizenfour 2014
Признавам си, че не знаех кой, какво или защо е Едуард Сноудън но след като изгледах Носителят на „Оскар“ за най-добър документален филм за 2014 г. „Гражданин Четири“ ми се разби представата за тарикатите от ЦРУ, аМИРиканците и като цяло новия световен ред световен ред! Филма е задължителен!!!

House of Saddam 2008

Като за тв продукция е доста добра интерпретация за живота на Садам. Ако ви хареса гледаите и

The Devil's Double в която любимият ми островитянин Доминик Купър разбива довара! Страхотни филми за зверствата на тези полу-хора, потвърждаващи приказката дай на арабина власт и му гледай сеира...
"Concussion" "Southpaw" "Heist" всичките от 2015г. и доста добри филмчета.
Ще си позволя и да напиша и няколко хубави сериала:

The Shannara Chronicles
Това е последния където гледах много е нашумял и затова реших да изгледам и 6-те сериики и останах доста доволен... Леко детско или по-точно наивно фентъзи правен по някаква книга, но си има някакъв негов доста добър чар. Ако продължават така очаквам да стане хитов-сериал.

Fargo

Ако сте гледали класиката на КОЕН от 96г.няма как да не ви хареса и сериала Фарго! Актьорите мачкат майна, особенно Били боб Торнтън е във вихара си, без да преувеличавам това е най-добрата игра, която съм виждал ЕВЪР. Филма е само за ценители, доста странен и не е за всеки, но определено си дръпнете пилотната серия и я изгледайте до края (не случайно казвам до края)
The X files
Много, много чакане за новия сезон на страхотната класика. МОята развносметка е: Страхотен пилотен епизод. леко по-слаб 2-ри, безумно слаб 3-ти епизод! Може би си спомняте, че и предните сезони пак бяха така с 70-80% пълнежи от серии, но останалите някак компенсираха... Съмняваме обаче и с този сезон да е така, мисля, че ще е доста далеч от "TD" "s1 на Фарго" и "Game of trones" Сигурно си спомняте когато го даваха за пръв път и всеки четвъртък от 21.00 часа всеки дзяпаше ефир 2 :) надявам се на нещо по-добро от римеика или продължение ще бъде? на Twin Peaks
10.02.2016 15:39
Редактирано от WuIzRoD на 10.02.2016 16:31

fide_kadireray 
4ovek ne ti 4etoh statiqta 6toto znam istinata na sadam, osama, isis... istinata znae6 li kakvo e ? 4e tiq terroristi suszdade AMERIKA i Russiq za da otkradnat petrola i nikoga nqma da spre voinata dokato ne svur6i petrola v azia !
10.02.2016 21:26

WuIzRoD 
fide_kadireray написа:
4ovek ne ti 4etoh statiqta 6toto znam istinata na sadam, osama, isis... istinata znae6 li kakvo e ? 4e tiq terroristi suszdade AMERIKA i Russiq za da otkradnat petrola i nikoga nqma da spre voinata dokato ne svur6i petrola v azia !

Слеяр боксиор-ламер проЗ, лъжлив фес такъв Не ми пиши в темите бе много добре те помня от 2006г къв си смешен в BW сигурно съм те бил има няма 100 игри! А за свепса си спомням как със скрит акунт те биеше абсолютно всяка игра! Ако не се сещаш да ти припомня че тогава се пишеше с клан [FES] и ника ти беше 4erven piskul 4 Беше все още в академията на "FES" Видя ли как си спомни? Като се научиш да казваш истините за едно време ще те пробвам мкакто казвашe в стриима си "едно ВЪВ едно" :)))
10.02.2016 21:52
Редактирано от WuIzRoD на 10.02.2016 21:54

LETALiS  -   
The Revenant - аз дори не знам какво мисля за него :D ако не бяха тези имена сред актьорите, едва ли щеле да му се обърне толкова внимание :) така си мисля.
11.02.2016 10:57
Редактирано от LETALiS на 29.02.2016 23:17

PRADA  -   
Kак от кино стигнахте до политика ?!
Въпреки, че киното е вид политика, особено сегашното ... изброил си много добри заглавия, още му се каня на Фарго, изгледах първи епизод от втори сезон и разбрах, че положението, ще е много Коенско.
Ако си фен на скандинавците сигурно не си пропуснал култовите филми с Мадс Микелсен - " The Hunt " е един от най-добрите филми, които съм гледал през последните години.
11.02.2016 15:37
Редактирано от PRADA на 11.02.2016 15:55

WuIzRoD 
Знам, че има много фенове на скандинавското кино, а Мадс е невероятен и може би в топ 10 на личната ми класация :) обаче става комерсиален (много хора вече му изгледаха всички филми) хаха Гледал ли си онези няколко черни комедиики с него и още двама трима шведско/датски актьори? Или онзи филм ее как му беше името, където беше детски възпитател и го набедиха, че е блудствал с едно момиченце, ако не се сещаш ще го потърся за името за да го гледаш. Само този сеиала "ханибал" нещо не ме грабна, а гледам е много харесван. Иначе днес изгледах и двеата излезли епизода на "Billions" и се очертава мега як сериал в стил "24" и "хомеланд" от много време чакам нещо такова на сериики и ето, че това май ще се получи :) а за фарго сезона избухва след 5тата серия :) и е в познатия неуписуем ритъм това е бахти нечовешкия филм, просто няма подобен за да бъде сравнен с него. за всеки филм/сериал ще намеря нещо сходно, но не и тук .
11.02.2016 15:56
Редактирано от WuIzRoD на 11.02.2016 15:58

PRADA  -   
Тhe Hunt е точно филма за възпитателя в детската градина .... Черните Датски комедии са големи спомням си " Men and Chicken " палиш една ... и се потапяш дълбоко ... за сериалите, не видях " Better call Saul " ОГРОМЕН сериал, от създателите на Braking Bad.
11.02.2016 18:37

blago 
Хубав или смотан, това понякога могат да бъдат доста относителни понятия, според това, кой какво иска. За тези, които искат ужаси с духове, няма смисъл да им се дават трилъри.
Аз също ще препоръчам един, който става въпроса за връщане назад във времето, с цел да предотвратят атентати и загиването на много хора. Тази програма работи успешно и спасява много хора, с изключение на един случай на бомбен атентат. Това е първия и най-важен атентат, поради който е създадена тази технология, но така и не може да бъде решен. Един агент се връща десетки пъти в точния момент, но винаги с неуспех, а с всяко връщане назад, нещо в настоящето се променя.
13.08.2017 16:52

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни