ionicle
Продавам Steam account-а си, към който са свързани 2 игри: Mortal Kombat: Komplete Edition и Mortal Kombat X.
Mortal Kombat X ми беше подарък от приятел, но така и не ме грабна особено. Нямам нужда от игрите и account-а, и затова предпочитам от него да се възползва някой, който е фен на посочените игри. При евентуална сделка ще ви бъдат предоставени всички необходими данни, свързани с управлението на акаунта, ще сменя и login email-а на account-а на посочен от вас такъв. Account-а няма никакви предишни банове в нито една от игрите.
Mortal Kombat X включва Goro, тъй като беше preorder.
Намирам се в град Плевен, така че ако сте от околността или града, при интерес ще се радвам да се видим и да уредим всичко лице в лице. За останалите евентуални заинтересовани, приемам Easypay или директен депозит на сумата в банковата си сметка. С удоволствие бих използвал Paypal за разплащането, но от Paypal по никакъв начин няма да признаят продажбата на нематериална стока като account-а за валидна, ако изпращача на парите реши да си ги върне, след като е получил данните, и няма да ме компенсира за това, така че съм принуден да ги отпиша.
Цена: 25 лева
За въпроси - email: , PM тук, или skype: ionicles