Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Добра или лоша дата е - 1944.9.9 за България, според вас?

PRADA  -   
https://bg.wikipe...0%B0%D1%82
09.09.2015 17:02
Редактирано от PRADA на 09.09.2015 17:05

Lid  -   
Управляващите България , винаги са заемали страна която не е в полза на България , както преди 44-та са били с Германия , така и сега както са със ЕС/САЩ .
09.09.2015 20:21

PRADA  -   
Aко не ме лъже паметта, последните 70г сме плътно до " Големия брат " Русия, и не знам, колко позитиви ни донесе това.
Мисля, че е малко по-сложен въпросът, кое е добре за България, моето лично мнение е, че Европа е нещото към , което трябва да се стремим въпреки, недостатъците в този съюз.
09.09.2015 20:30

seriosblack  -   
Lid написа:
Управляващите България , винаги са заемали страна която не е в полза на България , както преди 44-та са били с Германия , така и сега както са със ЕС/САЩ .

Нас по история са ни учили че преди Втората световна сме искали да запазим неутралитет(заради 1вата и втората национални катастрофи от 1912 и 1918), но дойчовците са стигнали с армията до нашите граници преди руснаците и са поставили ултиматум, така че нашите не са имали избор.
А иначе според мен ЕС е хубава идея просто не сработва съвсем както е замислен. Въпреки това бих предпочел ЕС пред САЩ или Русия ако някога има референдум по въпроса.
10.09.2015 01:23

Lid  -   
ЕС върви ръка за ръка със САЩ и точно там е проблема . ЕС е хубаво замислен проект , само ако не бяха пряко свързани със щатите . Изпълняват нареждания на Вашингтон и това е супер дразнещо. Аз съм за ЕС , но да не изпълняват нареждания от друг континент .
10.09.2015 07:51

Lid  -   
Колкото пъти сме били СРЕЩУ Русия , толкова пъти сме били на грешната страна .
10.09.2015 08:04

PRADA  -   
Предпочитам, да сме със САЩ от колкото с Русия, но това е въпрос на мнение, демокрация е. Идеята на темата обаче беше, какво точно е станало преди 71г в България, и какво е вашето виждане за събития случили се, доста преди да се родим/.
10.09.2015 16:01

Licus 
PRADA написа:
Предпочитам, да сме със САЩ от колкото с Русия, но това е въпрос на мнение, демокрация е. Идеята на темата обаче беше, какво точно е станало преди 71г в България, и какво е вашето виждане за събития случили се, доста преди да се родим/.

Кратко и цинично - от един *** сме седнали на друг *Kappa* , а пък сега сме на 3ти... кой е бил най-голям и на кого му е правил най-големия кеф си е въпрос на гледна точка Hmm
10.09.2015 17:53

Sweps  -   
И кое по-точно му е лошото на ЕС и това,че върви с САЩ ? Сигурно щото ние много обичаме Русия и сме прокопсали от това? Сигурно Германците щото са най-големите балъци и ходят по свирката на САЩ за това са "ТОЛКОВА ЗЛЕ". Айде стига сме русофилсвтвали ... Руснаците са зле и ще станат още по-зле ... Те истинските американци са реално не повече от 10 % от цялото им население... всичко друго е смесица, но си живеят добре нали ? А ние дето лижем гъзъ на Русия купуваме най-скъпия гас в Европа.... Айде стига толкова!
10.09.2015 18:07

Lid  -   
Sweps написа:
И кое по-точно му е лошото на ЕС и това,че върви с САЩ ? Сигурно щото ние много обичаме Русия и сме прокопсали от това? Сигурно Германците щото са най-големите балъци и ходят по свирката на САЩ за това са "ТОЛКОВА ЗЛЕ". Айде стига сме русофилсвтвали ... Руснаците са зле и ще станат още по-зле ... Те истинските американци са реално не повече от 10 % от цялото им население... всичко друго е смесица, но си живеят добре нали ? А ние дето лижем гъзъ на Русия купуваме най-скъпия гас в Европа.... Айде стига толкова!
FACEPALM
10.09.2015 18:17

Licus 
Sweps братле.... много си забит ... много :(
10.09.2015 21:21

Numi  -   
Пичове,аз съм.на 24,дайте да си говорим за пички,като спрем да получаваме ерекции,ще обсъждаме политика.
p.s Или швепса,или париж ми действа възбуждащо.
10.09.2015 21:26

seriosblack  -   
Ми вървете на Путин в името като толкова му се кефите.
10.09.2015 21:26

Sweps  -   
Факта е такъв колкото по-към Русия толкова по-зле.... Ако бяха толкова медени нямаше да се разпадне СССР.... Някакси е време да живеете в 21 век а не по комунистическо време....
10.09.2015 22:12

Lid  -   
Numi написа:
Пичове,аз съм.на 24,дайте да си говорим за пички,като спрем да получаваме ерекции,ще обсъждаме политика.
p.s Или швепса,или париж ми действа възбуждащо.

Париж ? Там само езика и к*ра говорят TrollFace
10.09.2015 22:14

Lid  -   
Sweps написа:
Факта е такъв колкото по-към Русия толкова по-зле.... Ако бяха толкова медени нямаше да се разпадне СССР.... Някакси е време да живеете в 21 век а не по комунистическо време....

СССР ..... чували сте само някакви приказки и това е . 86-та до 91-а съм живял там и мога да ти кажа .... беше ебаси спокойния живот . А ще видите как Европата ще поиска помощ от Русия в най скоро време , защото там където се набърка САЩ , става напечено . :)
10.09.2015 22:20

PRADA  -   
Moмчета ... разговора се превръща в непродуктивно мисловно излияние, без желание да чуеш ответната страна, Сега виждам, дори и тук, колко силно е насадено разделението в обществото ни между - русофили и русофоби.
Lid, ако не ме лъже паметта Съветския Съюз се разпада през 89та г.
А, и когато си на 5г не вярвам, че политическата доктрина в страната, може да повлияе на детското ти щастие :)
И последно за Русия и САЩ - едната бивша империя с мания за величие и желание да се върне на върха. Другата настоящия империя със огромен страх да не изгуби позициите си на световен лидер ... Жалко, че сме малка и зависима страна, и все трябва да сме в съюз с някой.
А, кой някой е по-добър ... само времето ще покаже.
11.09.2015 00:19

Lid  -   
Разделението в обществото ни не е никак случайно , така по-лесно се управлява , като няма мнозинство . Погледни колко партийки има .
СССР се разпада 91-ва , благодарение на Горбачов . Прибрахме се в България точно заради перестройката на Горбачов , по-скоро всички българи бяха принудени .
11.09.2015 07:17

PRADA  -   
A, ти си живял в Русия ?
11.09.2015 16:59

Lid  -   
Да
11.09.2015 17:17

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни