Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Търся Star Craft книгите

OutOfTouch  -  
Здравейте,
Става въпрос за 3те, които са преведени на български:
1)Войната на Либърти
2)Сянката на Ксел’Нага
3)Скоростта на тъмнината

Спряни са от печат. Трябват ми в книжен вариант. Ако някой ги има ( запазени ) и няма нищо против да се раздели с тях на определена цена .. нека да пише моля.
Линк от къде да ги закупя преведени на български също би свършил чудесна работа. Мерси !
09.07.2015 22:10

Tangra 
Виждам, че ти трябва книжен вариант, но все пак ето и електронен в краен случай:
1) http://zamunda.net/banan?id=388284&hit=1&hit=1
2) http://zamunda.net/banan?id=388287&hit=1&hit=1
3) http://zamunda.net/banan?id=388289&hit=1&hit=1
10.07.2015 02:30

vader 
Аз ги имам в книжен, но няма да ги дам. Много са интересни. Най-ми хареса Сянката на Ксел'Нага.
10.07.2015 05:46

OutOfTouch  -  
На каква цена сте ги взели, когато ги купихте...на самата книга трябва да пише ?
11.07.2015 10:47

seriosblack  -   
Не мога да повярвам но са били по 7 лв парчето
11.07.2015 15:44

Manny 
Тези книги са нещо с което се съмнявам някой Starcraft играч да се раздели на каквато и да е цена :). Прекалено безценни са можеби някой WoW играч който междудругото си е купил и Starcraft книгите би се разделил с тях. Аз примерно предполагам че не бих страдал много ако се разделя с WoW книгите... Warcraft книгите не си ги давам за нищо но World of Warcraft е друго нещо.
Особенно "Войната на Либърти" не я давам за нищо.
Иначе цени.
Войната на Либърти и Сянката на Ксел'Нага са ми стрували по 5.95лв когато съм ги купувал
а 3-тата книга Скоростта на Тъмнината е струвала 6.95лв
11.07.2015 16:25

seriosblack  -   
Войната на Либърти впрочем ме зариби по СтарКрафт
При мен и трите са на 6.95. Не знам защо. Впрочем квитине са издавани ИК Хермес. Не знам дали ще стане но може да пробваш да им пишеш и да ги помолиш ако имат някое прашасало копие по складовете да си го купиш директно от тях.
11.07.2015 17:05

OutOfTouch  -  
Благодаря за отговорите. Принципно съм ги купил и трите преди доста време, но в момента ги търся и не ги намирам никъде.
Намерих няколко обяви на разни хора..но цените са над 20лв за може да се каже доста пъти четени копия.
Писах и на Хермес за всеки случай.
Ще видим какво ще се случи.
11.07.2015 23:54

oracle 
може да е тъп съвет, но...
вземи ги от замунда и отиди в някоя печатница и ще ти ги направят като нови и се съмнявам да ти вземат 20 кинта на книга . не би трябвало да е трудно да си направиш предпечат-а сам
19.07.2015 18:39

OutOfTouch  -  
oracle написа:
може да е тъп съвет, но...
вземи ги от замунда и отиди в някоя печатница и ще ти ги направят като нови и се съмнявам да ти вземат 20 кинта на книга . не би трябвало да е трудно да си направиш предпечат-а сам

Да така е, но честно казано не ми се занимава. Вече ги поръчах на високата цена. Важно беше да са оригинални. От Хермес така и не отговориха.
В търсенето си на книгите попаднах на доста книги игри, които като бях малък съм чел. Доста солидна колекция :). На скоро разбрах, че след паузата от няколко години..отново са популярни и се пишат книги игри :). Може би трябва да помисля да ги пусна на пазара да видя каква цена мога да им взема. Сериозни класики са, но все още са ми мили. Колебая се :).
19.07.2015 20:46

seriosblack  -   
OutOfTouch написа:
В търсенето си на книгите попаднах на доста книги игри, които като бях малък съм чел. Доста солидна колекция :). На скоро разбрах, че след паузата от няколко години..отново са популярни и се пишат книги игри :). Може би трябва да помисля да ги пусна на пазара да видя каква цена мога да им взема. Сериозни класики са, но все още са ми мили. Колебая се :).

Мда. Даже си имат и сайт
http://knigi-igri...
Форумът е сравнително активен ако някой иска да си ги припомни книгите-игри. Има и секция кнежна борса където ако искате може да си продадете старите книги или да си закупите нещо което сте пропуснали.
19.07.2015 21:55

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни