Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Досиетата LETALiS

LETALiS  -   
Все по-често ми се случва да попадам на много отвратителни или пък учудващо приятни за игра хора в отбор, когато си разцъквам соло игри - тук не включва, quick match, защото там ужасът е твърде постоянен, за да ми направи някой впечатление ;D

Тук ще водя списък на хората, които са се откроили - положително или не - пък ако някой ги срещне някога, нека си има едно на ум
19.03.2015 22:00

LETALiS  -   
NickStrife - абсолютна напаст. Този човек ми е голям враг. Вече няколко пъти играя с него или е в противниковия отбор и напълно погубва удоволствието от играта. Винаги избира Gazlowe, без значение от картата и отбора му. След толкова игри с героя, вероятно прави много неща както трябва, но просто, когато играем сами, няма как да направим нещо кой знае колко добро с Gazlowe - не и в момента. Ако имаше комуникация, може би, но сега е просто мъка. Винаги падам и ставам свидетел на грозни игри с него или виждам как противниците се отчайват и ни дават играта, когато е в техния отбор. В последната ни игра, скрийшота от която е по-долу, спечелихме за 11 мин...на тази карта.

Не искам да съм твърде краен. Няма лошо човек да си играе с героя, който му харесва. Но ако не искаш да действаш в отбор или да мислиш под каквато и да е форма, защо трябва да разваляш играта и на останалите, а не си разцъкваш quick match, където пък не е изключено и да правиш нещо полезно в целия хаос?

i.imgur.com/0IPjZVN.jpg
19.03.2015 22:09

stakimaN  -   
[+] Spoiler
@Letalisoi40.tinypic.com/2qdtv2c.jpg

CJFlawlesS - излючително коректен и любезен играч. Винаги, когато се падаме в Hero League побеждаваме, защото успява умело да играе в отбор, дори и без абсолютно никаква комуникация. :) Когато се паднете с него, да знаете, че винаги сте в добри ръце!
19.03.2015 22:14

LETALiS  -   
stakimaN написа:
[+] Spoiler
@Letalisoi40.tinypic.com/2qdtv2c.jpg

CJFlawlesS - излючително коректен и любезен играч. Винаги, когато се падаме в Hero League побеждаваме, защото успява умело да играе в отбор, дори и без абсолютно никаква комуникация. :) Когато се паднете с него, да знаете, че винаги сте в добри ръце!
Да! Ядосвам се, защото разваля дори и игрите, в които го мачкаме. А и останалите играчи се изнервят и всичко избива на обилна храна - дали ще е в твоя отбор или в другия, все те застига.
19.03.2015 22:20

Tangra 
Чакам да видя тук ника ми. Знам, че искаш да напишеш за завидните ми умения с Илидан на БХБ. TrollFace
19.03.2015 22:27

LETALiS  -   
Tangra написа:
Чакам да видя тук ника ми. Знам, че искаш да напишеш за завидните ми умения с Илидан на БХБ. TrollFace
Ти си нищо на фона на това, което ми се е падало ;(
19.03.2015 22:31

INf3cted 
A да тоя Flawless съм играл с него , пълен ламер е , седи и обяснява как бил топ 10 в света , бил най-големият , играел със всичко нямало кой да го бутне , и такъв седи 2-5 с иллидан с по-малко от 20к дмг и бламва тима си... Ветерана
20.03.2015 20:56

Nitix  -  GSL Code S  
INf3cted написа:
A да тоя Flawless съм играл с него , пълен ламер е , седи и обяснява как бил топ 10 в света , бил най-големият , играел със всичко нямало кой да го бутне , и такъв седи 2-5 с иллидан с по-малко от 20к дмг и бламва тима си... Ветерана

Играл съм със смърфа на тоя. Нещо от сорта на "Trangra" беше.
20.03.2015 20:59

LETALiS  -   
Atilla - не знам дали с едно L или две, но вече няколко пъти ме отчайва с Илидана си - не избира друго ест...

AlphaMaster - добро мърки, въобще играч, с който се действа лесно и успешно.
04.04.2015 11:48

Numi  -   
Искам да подам жалба и аз.От министерството на ламерите ми казаха,че ако искам да се справя с положението,трябвало да крещя и да се оправям сам т.е :
Започвам с най-голямата опасност!
1.Леталис-Приятен за разоговор играч,имащ най-противният навик,да избира "едуу" или известен още като "Мърки",този пик води до изобилно количество похабени нерви от моя страна,разбира се,останалите 3 ламера в отбора не спират да се смеят,което провокира гнева у мен още повече ! :Д
2 Стакиман- известен още като "най-добрият афк играч",ДЪ бест ЕУ азмодан юзър,когато е само един афк героя е добре,в комплект с първата заплаха,положението е ред сълзи,ред сополи.
3 ЕмСпиЕмлежи (енекспи)-Когато съм във фаза "разгорещена",човека с куките решава,че му е дошло до гуша и той лично става 2ри отбор в отбора,заебва ни и тръгва да мета куки навсякиде и по всичко.

P.S(Жалбата ми е по случай 1ви април,да не вземете да се жегнете нещо ! *Kappa* )
04.04.2015 12:18

Tangra 
3 ЕмСпиЕмлежи (енекспи)-Когато съм във фаза "разгорещена",човека с куките решава,че му е дошло до гуша и той лично става 2ри отбор в отбора,заебва ни и тръгва да мета куки навсякиде и по всичко.

i.imgur.com/bjQ61SS.jpg
Допълнителен ефект: Spread-ва ефекта "Lo6o" на всички съотборници.
04.04.2015 12:28
Редактирано от Tangra на 04.04.2015 12:31

eNeXPi 
Numi боли от думите ти! Sad Baww
04.04.2015 13:44

Numi  -   
eNeXPi написа:
Numi боли от думите ти! Sad Baww

Нали за това са казали хората,добре че е шегата,та да си кажем истината BOOBIES
04.04.2015 19:04

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни