Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Почина Желю Желев първия демократично избран президен

PRADA  -   
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/0...nta_jelev/
30.01.2015 15:02
Редактирано от LETALiS на 30.01.2015 15:14

vader 
Почина. Обаче излязоха доста неща. Според много хора Желю е бил човек на комунистите. Обаче то и какво друго да се очаква. Всичко беше нагласено. Опозицията тогава и тогавашните парламентарни избори.
30.01.2015 15:41

PRADA  -   
Ако влезем в тази конспиративна теория ( която и аз смятам, за много вероятна ) можем да си говорим с часове. Идеята е днес да почетем първия президент на България и то в такива сложни времена със все още много силна Държавна сигурност, лош или добър историята е още млада за да го покаже. На мен ми се струваше, че беше човек като мен и теб, противоречив с качества и недостатъци.
30.01.2015 15:52

vader 
Като мен и теб не е бил. Защото ние не сме били президенти. Обаче както се казва тепърва ще излизат фактите. И след време историята ще отсъди.
30.01.2015 20:49

OutOfTouch  -  
Добър или лош .. всички сме такива в крайна сметка. Нито един политик не е бил на погребението му(от българските). Това би трябвало да е достатъчно показателно за връзките и действията му приживе. Но така или иначе както се казва в една хип-хоп песен .. не че не е красиво да мърсим паметта на починал човек с конспирации .. но просто е много грозно.
31.01.2015 18:53

PRADA  -   
Да ! Когато казвам човек като нас, нямам предвид социално положение а чисто човешка личност, която е имала своите силни и слаби моменти. Като политик, стува ми се, че е бил прекалено голям идеалист, а в политика трябва да си малко вълк, но каквото и друго да кажем " просто е много грозно "
01.02.2015 05:48

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни