Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Dayz standalone, Infestation: Survivor Stories, Rust

Veteran 
Някой играе ли някоя от изброените игри, ако да, нека сподели впечатления. Това че Dayz и Rust са още бети , значи ли, че ако си ги закупя сега ще имам достъп и когато излезе финалната версия ?
23.01.2014 14:48

Sirius  -  
Да точно това значи.
23.01.2014 15:03

Sirius  -  
DayZ е горе долу като Rust абе готини са игрите. Само за тях знам от изброените
23.01.2014 15:04

Veteran 
Колкото и да е бъгава все още , май ще се купува Dayz. Иначе Rust е смесица между Minecraft и Dayz. За Infestation: Survivor Stories много негативни коментари прочетох, а и има някакъв маркет където се купува с реални пари ...
23.01.2014 15:10
Редактирано от Veteran на 23.01.2014 15:10

orbi 
DayZ има някои бъгове, но е много добра. Проблемът е, че повечето сървъри са американски и лагват, а и има такива, които са пълни с хакери. Още не е изчистена играта от хакери. Въпреки всичките неточности и бъгове ти я препоръчвам много.

Rust използва енджина на DayZ както си видял, но също е смесица с Майнкрафта. По-изчистена е от бъгове и има повече неща за правене. Не е толкова "трудна" като ДейЗ. При нея по-лесно намираш неща. В ДейЗ си е битка за оцеляване.

И двете игри ги имам и може след време ако ви се цъка да се съберем.
23.01.2014 15:16

Veteran 
Закупих DayZ, ако имаш желание да сформираме отрядче, пиши и да почваме oцеляването
26.01.2014 21:25

SHERIFA 
Rust е доста по-играема от standalone DayZ-та, който пък е по-бозав, отколкото Arma II + Arrowhead с добавен като AddOn DayZ-та. Може да си направил грешка, може би не, времето ще покаже.
04.02.2014 16:50

Veteran 
Имаш право, надявам се след около година да се пооправят нещата. Интересно ми е тези алфа версии , когато ги завършат, ще им се качи ли цената, тоест има ли смисъл да понакупя няколко игри сега с цел да спестя някоя стотинка макар и да трябва да поизчакам докато ги довършат. Шериф ти би трябвало да си запознат с тези неща , ако знаеш моля кажи. Инак си купих и Rust , ако има други които я притежават да пишат. Набелязъл съм Nether и 7 days to die.
04.02.2014 17:42

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни