Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Протестите от София на живо.

Tangra 
http://www.ustrea...nel/NaJivo
12.11.2013 18:36
Редактирано от Tangra на 12.11.2013 18:36

Veteran 
Тъпа работа, едни боклуци си тръгнаха за да дойдат сегашните боклуци, сега трети боклуци дето останаха извън парламента, заедно с първите боклуци искат пак да се върнат , че и Бюреков ще се намърда там. Извода е :) : от толкова боклуци се получи тавтология в предното изречение "):)
12.11.2013 18:52

PRADA  -   
Интересно ми е как всички в тоя сайт сте много компетентни по-всички теми. А когато една толкова продуктивна и важна тема е отворена от Tangra виждам само 2 коментара под нея. Ветеран +1 INF3CTED
14.11.2013 21:02

WallaceBG 
Май няма какво толкова да кажем по темата вече, положението е defiler.ru/chat/smiles-hidden/4-users/smart.jpg
14.11.2013 21:12

PRADA  -   
http://www.youtub...pxd3pZAVHI
Moето мнение по темата казано от доста по интересни хора от мен !
14.11.2013 21:13

r00t 
оставка = добър ден в парламента...
14.11.2013 21:14

PRADA  -   
Преди малко гледах, какво са правили "куките" на Студентите и не беше много красива гледка !
14.11.2013 21:15

will  -  
Ммм.. не, че нещо ама.. т'ва българина не свали ли ГЕРБ и след това ги направи първа политическа сила на следващите избори?

Какво има да се коментира за малоумната ни сбирщина от хорица, която не смея да нарека народ или племе, защото дори аборигенските племената в Тра-ла-ла имат някакъв общ интерес и цел.

Повечето свестни и интелигентни хора, които познавам вече са в чужбина. Горките не се правят на големи патриоти по форумите разтривайки си пръстите по клавиатурата как щели да "оправят" държавата. Няма как да оправиш държава, в която мутрите притежават всичко, което може да се притежава. Ще гласувате против Х партия на следващите избори не е никакво решение на нищо, но трябва да имаш нещо горе, за да го разбереш.

Емиграция, а тази държава е въпрос на време да се самозатрие.
14.11.2013 21:38
Редактирано от will на 14.11.2013 21:39

PRADA  -   
Да съгласен съм със всичко казано до тук. Тя самата еволюция не търпи такива като нас. Въпроса е, обаче че всичко е в нашите ръце ето виждаме едни млади хора, които се обявяват против системата и искат да променят нещо заради самите себе си. Не ме разбирайте погрешно отдавна съм разбрал, че щастието ми не е зависимо от разни политически идеологии или пък очаквам живота ми да стане по-добър защото " еди кои си " са на власт.
Просто очаквах повече да се напише под темата ( което се и случи )
Заради нас самите не може само за Корейски прогеймъри и Китайски пиченца да се пише, от време на време за разнообразие могат да се подхващат и малко по общочовешки теми дори те да са чисто с политически характер ;
14.11.2013 21:48
Редактирано от PRADA на 14.11.2013 21:49

will  -  
То хубаво протестират против системата, но в края на деня изяждат само полицейските палки на разни олигофрени с 60 IQ, които си мислят, че всичко им е позволено, защото носят униформи. Колко полицая ще бъдат наказани адекватно за произвола си? Никой ушев няма да падне, защото чичковците с дебелите портфейли им дават заповеди да бият наред.

Това правителство и да падне няма да има никакво значение. Държавата си остава тяхна. Те притежават всичко. Абсолютно всичко.

И по-скоро ще умрат, отколкото да си сдадат властта някога.

Колкото по-бързо проумеете всичко това, толкова по-добре за всички вас.

Като турестически оператор бих ви насочил към Канада,Австралия или към Скандинавските държави, ако студа не ви е проблем.
14.11.2013 22:04
Редактирано от will на 14.11.2013 22:05

PRADA  -   
Ясно е това ама не можеш да кажеш на некви хора да си седят вкъщи на топло когато завършват университета и почват да продават фоно-карти в м-тел за 500 лв на месец.
Иначе Финландия ми се струва супер тъкмо ше съм съсед с Елфи и след един месец. Бате-та Гиганти и Стакиманофци ше бъдат наказвани GTFO
14.11.2013 22:19

fozyBG 
Разбере те, че власт се взима само с кръв. В 21век няма демокрация, защото демокрацията е хвърляне на пясък в очите на хората.

Аз също съм против правителството, но искам да ми кажете, АКО успее да падне този кабинет, какво ще се случи след това? Кой/Кои ще управлява? Под каква форма на управление ще бъде Република България?
16.11.2013 12:09
Редактирано от fozyBG на 16.11.2013 12:13

WallaceBG 
Ами не си ли спомняш процедурата преди последните избори ? Служебен кабинет -> избори -> партиите, които влезнат в парламента участват в управлението. (needless to say we are screwed either way) Като гледам двата митинга на БСП(+ДПС) и ГЕРБ стигам до скромния извод, че не ми се живее.
16.11.2013 12:55

PRADA  -   
fozy Принципно съм съгласен с теб. Въпреки, че морално подкрепям Студентите и протестиращите се чудя на исканията им да няма политици и олигарси, което е практически невъзможно. Обаче . . . и на теб и на Wallace мога да кажа, че на въпросите ви има един елементарен отговор и той е - Промяна в изборния кодекс целяща закон за - Задължително гласуване - което автоматично значи, че партии като - ДПС, АТАКА и други няма да имат и 2 % гласове и няма да са в управлението на България !
16.11.2013 14:26

ArtOfDeath 
+1 Прадичка, требе се менка конституцията.
16.11.2013 20:02

Veteran 
Задължителното гласуване , макар и полезно , защото ще намали тежеста на ДПС е в тежко противоречие с демокрацията. До сега повечето пъти съм гласувал, но някой ако ми го наложи както преди 90-та няма да ме накарат независимо от евентуалните глоби. Знам, че има европеиски страни със задължително , една или две, но то е ясно че демокрация никъде няма, както и комунизъм не е имало, има различни видове строй за контрол над народа , криещи се зад хубави названия като демокрация, комунизъм, либерализъм и т.н.
16.11.2013 20:27
Редактирано от Veteran на 16.11.2013 20:27

PRADA  -   
Ветаранец и мен ако не накарат да гласувам задължително не би ми било грам приятно. Красотата в този закон обаче е, че можеш да пуснеш " бяла " бюлетина с което не гласуваш за никоя от партиите просто така гласа ти фигурира в листите и няма да се спекулира с гласа ти като фалшификации и тем подобни " бул шит " истории
16.11.2013 22:26

fozyBG 
Аз днес друго се питах. Сега до колкото знам, партиите, които преминат 4% бариера влизат в парламента, а останалите, които не могат да влезнат, гласовете им се разпределят равномерно на всички партии, които влизат. (не знам дали ме разбрахте, ако трябва пак ще се опитам да обясня) АКО не се разпределят тези останали гласове на всички партии, които са в парламента, то тогава ще се види крайния резултат според мен и резултатите ще са трагични. Вие питате ли се какво ще се случи, ако НИТО ЕДИН човек НЕ ГЛАСУВА? Тогава дали ще успея да разпределят гласовете и дали ще има партии победители и победени? Какво е вашето мнение?

Другото, което искам да напиша е, че съм ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. Винаги съм смятал, че ДЕМОКРАЦИЯТА смърди в 21 век, а колкото до митингите на "управляващите" мога да кажа, че ги гледах с интерес и се забавлявах много.
16.11.2013 23:15

Tangra 
Вие питате ли се какво ще се случи, ако НИТО ЕДИН човек НЕ ГЛАСУВА?

Това нема как да стане. Всичките цигани и турчоля ще си продадат гласа...
17.11.2013 10:07

ForceTheImmortalsToFall 
Протести без реални цели за постигане не са ми дори интересни. Няма смисъл да се гласува за Оставка без да има каквато и да е алтернатива за подобрение. Съвсем различно е, когато протестират за нещо реално, като Оставката на Пеевски. Смисъл тези протести са толкова лесна плячка за всеки, който иска да го яхне, че просто не е човешко.
Иначе за революцията чрез сила. Тъпите хора са лесни за манипулиране. Много лесно с една две лъжи, те ще са на най-предните линии. Нямате си представа какво прави медийната манипулация със ниско интелигентните хора. За тях това, което казват по телевизията е истина. Те си мислят, че държавата се управя...
Всичко това е мнооого сложно и има много да се обсъжда.
17.11.2013 12:51

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни