Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Парламентарни избори 2013

Borislav  -   
Преди известно време се разгоряха политическите страсти на форумната маса и при нас.

ЕТО ТУК

Измени ли се мнението ви по някой въпрос през изминалия месец?
Взехте ли някакво решение?
Ще се включите ли на изборите със своят вот?
08.05.2013 23:45
Редактирано от Borislav на 09.05.2013 14:51

chukolna  -   
каде е, няма да гласувам ?
09.05.2013 01:53

Xerg  - star_border  
По никакъв начин не ми се е изменило мнението... Все още смятам, че светът щеше да бъде по-добро място ако тези отвратителни, нагли, подли, алчни, крадливи, лъжци, крадци и убийци не се бяха раждали. Нека си направят проветрение на устиците с празни обещания. Ще дойде денят, когато и те ще страдат както страда народът.

Ще гласувам, но не и за някоя от управлявалите в миналото партии. За Витков ще пусна бюлетинка, примерно. Няма да се изненадам ако се окаже нечий проект. Нека, следващите протести ще са вече страшни.

Ето, вижте ги бъдещите подлоги и милионери (ако все още не сте):
Поредност на номерата на партиите и коалициите от партии в бюлетината
Кандидатски листи
09.05.2013 04:33
Редактирано от Xerg на 09.05.2013 04:41

vader 
Аз ще гласувам. Според мен всеки трябва да гласува. Вярно е, че няма за кого. Всички са негодници. Обаче по-добре да гласувам отколкото някакви платени гласове да определят моето бъдеще.
09.05.2013 06:42

Borislav  -   
chukolna написа:
Аз до сега не сам гласувал защото не сам виждал за необходимо и неме е интересувало, но вращането на власт на БСП с неква коалиция с турците което реално може да се случи и нещо което ще ме накара да си сабера багажа и да си фана самолета. Досега ББ е баи фар човека които наи много се е постарал. Плус това НЯМА НИТО ЕДНА АЛТЕРНАТИВА НА ББ.

И ние ако сме с промити мозаци значи вие просто нямате такива

Явно поне един човек си е променил мнението.
09.05.2013 10:46

chukolna  -   
?
09.05.2013 11:20

ZooNTRackS 
Аз ще гласувам за Атака.Само те не са били на власт досега , а и ми се струва , че Волен поне малко мисли за народа
09.05.2013 12:44

PRADA  -   
Xerg написа:
По никакъв начин не ми се е изменило мнението... Все още смятам, че светът щеше да бъде по-добро място ако тези отвратителни, нагли, подли, алчни, крадливи, лъжци, крадци и убийци не се бяха раждали. Нека си направят проветрение на устиците с празни обещания. Ще дойде денят, когато и те ще страдат както страда народът.

Ще гласувам, но не и за някоя от управлявалите в миналото партии. За Витков ще пусна бюлетинка, примерно. Няма да се изненадам ако се окаже нечий проект. Нека, следващите протести ще са вече страшни.

Ето, вижте ги бъдещите подлоги и милионери (ако все още не сте):
Поредност на номерата на партиите и коалициите от партии в бюлетината
Кандидатски листи
Искам само да ти кажа ,че и аз имах идея да гласувам за Витков( не защото искам той да ме управлява а защото не искам големите да ме управляват ) Преди да прочета нещо от един социолог което гласи, че ако пуснеш глас за дадена партия и тя НЕ влезне в парламента нейните гласове автоматично се разпределят при партийте влезнали в парламента . С една дума да пуснеш глас за Витков е все едно да пуснеш за големите парти ГЕРБ БСП и т.н TRUE STORY
09.05.2013 12:57
Редактирано от PRADA на 09.05.2013 12:59

Borislav  -   
Добро утро :)
За това се нароиха толкова нови малки парийки.
Всяка една от тях се бори да хване 1%, за да може да се добере до държавна субсидия. От друга страна те са финансирани от по-големите партии като ГЕРБ и БСП, които в крайна сметка ще получат техния дял.
Как мислите, че изведнъж някакви улични банди (партии) успяха да изкарат милиони левове за предизборни кампании и неспирни реклами по телевизиите?

За Витков конкретно знам, че беше в преговори с ВМРО за коалиция, но в последствие отказа възможността, защото не иска да дели въпросната субсидия, а пък няма желание да влиза в парламента или нещо подобно.
С две думи "money talking"

Въпросната субсидия възлиза на 12 лв и 50 ст за всеки глас, на партиите, които имат между 1 и 4%.
4% e нужната граница, за влизане в парламента.

Приблизително ~80 000 гласа се предполага, че ще се равняват на 1%, така че можете сами да направите математиката.
09.05.2013 13:26
Редактирано от Borislav на 09.05.2013 14:36

LorD DemoniC 
Това е прозрачна работа и от 89-а насам се практикува от дребните партийки ... Кофти народ = Кофти партии = Кофти управление = Кофти държава ... недейте се самозалъгва , че става нещо от народа .. и чеп за зеле не става ...
09.05.2013 13:33

Borislav  -   
Btw от друга страна пък не е оферта и да не се гласува.
Всеки един липсващ глас означава неформална подкрепа на турските гласове. Защото те започват да имат по-голяма относителна тежест, когато общата бройка е по-малка, тъй като те си имат твърд електорат, който няма как да бъде пипнат.

Дерзай народе :)
09.05.2013 13:44

WallaceBG 
Аз не искам да се включвам в дебати дали има стойностна партия или няма. Решил съм за кой ще гласувам вече и съм решил да гласувам, каквото и да става. Просто искам да ми е чиста съвестта после, когато неизбежното се случи и големите партии пак влезнат във властта. Искам само да вметна нещо за Витков и неговото кандидатиране на тези избори. Вчера случайно разбрах, че е направил партия и се е кандидатирал за парламентарните избори и макар и преди година и половина, когато бяха президентските избори неговата кандидатура да ми изглеждаше привлекателна, сега само, като чух, че има партия ми стана леко гадно отвътре. Не за друго, ами просто, колкото и да му се кефя на дебилизма и гениалната простотия, зад която се крие някакъв интелект, някак си до там стига всичко, с което разполага, като политическа фигура според мен. Може да се каже, че съм му фен на музиката, за да не си помисли някой, че становището ми е базирано на това, че просто не му се кефя, като музикант. Всъщност е доста талантлив, но хора, до там. Напълно съм съгласен с Борислав, че най-вероятно кандидатурата му е с цел да вземе 1%, за да получи партията му субсидия.
09.05.2013 14:29

oracle 
Приблизително ~80 000 гласа се предполага, че ще се равняват на 1%, така че можете сами да направите математиката.
бах я тая математика :D ко речи 8 000 000 бг ще гласуват ли :Д според мен при 45%-55% активност 30-40К гласа са 1 %, което е доста малко така,че гласувайте. 2009 гласуваха 4 226 194 сега дано сме повече.
09.05.2013 15:02

MetHiX  - tv  
ГЕРБ - Лудата дуда Буда + Цвекю Ухото дето се кълне в децата си,че не подслушвал само че отказва да си свали имунитета преди изборите (белким спечелят и той отърве кожата). Ще вземем и Мирослав Найденов (но ако обещае да не играе двойни игрички с прокуратурата и спре да ходи опасан с микрофони *losso* и да злепоставя "Шефа".И спре да се опитва да дава подкупи по 200к евро). Ще реабилитираме и Дянков, които запълва дупките в бюджета с квота за направления за лекар. Имаме нужда от такава социална политика!!! :)

БСП - Сър Гей Стани Шеф нещо много се натиска и ми е противно да му гледам мутричката вече.

ATAKA - Болен е един далновиден политически анализатор, но е фанатик. Нищо хубаво няма да видим от него имхо. Най-много да ни осъдят в Страсбург 16 000 пъти :D . Виждали ли сте предизборните обещания на атака?2000 лева минимална заплата и пенсия до първите 6 месеца от управлението им, строене на два АЕЦ-а, национализация на всички частни предприятия? Някакви космически фантасмагорий.

Кунева - ДА на нормалността. АБе що не си ебеш путката майна? По-тъп лозунг не съм чувал.

ВМРО - мен ме кефят и може и да гласувам за тях, но за жалост няма да им стане филма най-вероятно

Витков - не,ще прескоча.хубаво че ме светнахте за тези субсидий, сега разбирам за какво се натиска.

Зелените са готини, но е безсмислено да си хабиш гласа за тях,най-вероятно няма да стигнат и процент.

ДПС - Според мен те имат нужда от някоя яка театрална врътка. Да изкарат Октай от затвора, да му дадат един воден пистолет и да нападне Лютви Местан тоя път. Така се печелят избори.
09.05.2013 15:17
Редактирано от MetHiX на 09.05.2013 15:26

Shard 
Верно ли има хора дето ще гласуват за АТАКА тука?
09.05.2013 15:25

oracle 
хаха аз не мога да разбера кой ще гласува за ГЕРБ след 1-2 месеца пак да вдигнат ръце от упралението на страната *pipopi*
09.05.2013 15:46

ZooNTRackS 
Ми на хората им хареса 4 години да те порят отзад здраво и искат пак TrollFace
09.05.2013 17:11

MetHiX  - tv  
TRUE STORY
09.05.2013 17:17

Klokotnitza 
Аз ще гласувам за ГЕРБ щото само те могат да бият комунистите !!
09.05.2013 17:21

MetHiX  - tv  
Браво клокотнитца само така! PFFFTCCHC

i.imgur.com/8uQZZoZ.png
09.05.2013 17:23
Редактирано от MetHiX на 09.05.2013 17:26

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни