ГЕРБ - Лудата дуда Буда + Цвекю Ухото дето се кълне в децата си,че не подслушвал само че отказва да си свали имунитета преди изборите (белким спечелят и той отърве кожата). Ще вземем и Мирослав Найденов (но ако обещае да не играе двойни игрички с прокуратурата и спре да ходи опасан с микрофони
и да злепоставя "Шефа".И спре да се опитва да дава подкупи по 200к евро). Ще реабилитираме и Дянков, които запълва дупките в бюджета с квота за направления за лекар. Имаме нужда от такава социална политика!!! :)
БСП - Сър Гей Стани Шеф нещо много се натиска и ми е противно да му гледам мутричката вече.
ATAKA - Болен е един далновиден политически анализатор, но е фанатик. Нищо хубаво няма да видим от него имхо. Най-много да ни осъдят в Страсбург 16 000 пъти :D . Виждали ли сте предизборните обещания на атака?2000 лева минимална заплата и пенсия до първите 6 месеца от управлението им, строене на два АЕЦ-а, национализация на всички частни предприятия? Някакви космически фантасмагорий.
Кунева - ДА на нормалността. АБе що не си ебеш путката майна? По-тъп лозунг не съм чувал.
ВМРО - мен ме кефят и може и да гласувам за тях, но за жалост няма да им стане филма най-вероятно
Витков - не,ще прескоча.хубаво че ме светнахте за тези субсидий, сега разбирам за какво се натиска.
Зелените са готини, но е безсмислено да си хабиш гласа за тях,най-вероятно няма да стигнат и процент.
ДПС - Според мен те имат нужда от някоя яка театрална врътка. Да изкарат Октай от затвора, да му дадат един воден пистолет и да нападне Лютви Местан тоя път. Така се печелят избори.