will -

Днеска реших да вляза в клуба на механичните юзъри, защото като един нормален човек се чудя къде да си пръсна парите. За жалост трябваше да чета постове по форумите и да си правя сметките на ум, защото няма къде да отида и да пробвам на място. Бях се спрял на CM Storm Quick Fire TK с червени суичове, но пък после размислих. Реших, че ще ми е по-трудно да се адаптирам към подобни суичове, които регистират кликане още в средата и удряйки дъното да се получава двойно тапване. И тъй като не знам дали това е действителен проблем или дали въобще ще ми пасне реших да сменя на сини суичове. Всички говорят колко са шумни,но пък изискват повече натиск и не се получване двойно тапване. Или поне аз така разбрах докато чета форумите... Честно казано не съм особено въодушевен, че трябваше да се спрa на Blackwidow TE, но и по нашите сайтове няма никакъв избор. С международни сайтове не ми се занимава, а те изглежда са най-добрия начин за поръчка на нещо по-добро.
До утре имам време да откажа клавиатурата, но и аз не знам какво да правя. Понякога човек трябва да направи някоя глупост и след това да си вземе поука за в бъдеще.
Така или иначе е трудно да се спреш на нещо без да имаш възможността първо да го пробваш И все пак май не трябваше да се занимавам с български сайтове.. Май клоня към отказване на Blackwidow TE.
Редактирано от will на 30.08.2013 02:39