DRAGooN написа:
ае като цяло не ми допадат цените в долари и това че трябва да имам пари в картата което е супер дразнещо.
другуят начин е с пощенски гълъб.вързваш му за крака български лева и той долита,хвръква до Change-a,сменя валутата,отива до магазина и ти донася клавиатура.Може да е малко осуркана и поодраскана,но полетът не е лек!!
А като оставим изцепките на драгун настрана,
вземи си Zowie Celeritas, CM Storm Quickfire Rapid , CM Storm Quickfire Pro , tT Meka (доста добра с cherry mx black), Razer Blackwidow TE Tenkeyless (лично на мен не ми допада заради cherry mx blue switch-овете).Първите няколко са с по 50-60 лева по-скъпи, но ако ще си вземаш механична клавиатура ти препоръчвам да не пестиш,удоволствието наистина си заслужава.
Като перфектния баланс между качество,готини switch-ове,цена и достъпност на българския пазар бих ти препоръчл tT Meka.Фантома,един авер,си взе такава и аз съм изумен колко е добра :)
ПС : не си взимай steelseries 6gv2,пробвай задължително CM Storm Trigger TK с cherry mx red и cherry mx black ги има.Тя е и tenkeyless,което е много приятно допълнение за мен лично.
ПСПС : ако те интересуват наистина висок клас клавиатури пробвай Das, Ducky Shine ,
Filco Majestouch. Просто нахвърлям идеи за добри клавиатури,за които знам