Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Запитване настоящи и бивши студенти

Viper 
Здравйте крафтъри, да ви попитам някой от вас за надежден източник за летни стажове. Линкчета, споделяне на опит и прочие. Знам, че някой от вас може да каже попитай чичо ти Гугъл, и вече го направих но тези сайтове, които аз октрих за толкова объркани и неструктурирани, че дори не знам дали да се доверя на публикациите, които са публикувани вътре. Благодаря предварително, смятам, че тази тема няма да бъде полезна само и на мен. Наздраве!
13.03.2013 23:47

oracle 
Като цяло на сайтовете на компаниите са обявите. Ако ги мързи ползват jobs.bg и други подобни. Този съм го ползвал:
http://www.globalplacement.com/en/bro...nternships
ако имаш linkedin там също има обяви за извън БГ. Много зависи какво си търсиш като цяло. Винаги можеш да пишеш на HR отдела им дори и да няма обява (open application) може да се замислят и да ти звъннат, ако не ще си добавят CV-ти в базата им данни и в бъдеще може да те потърсят. Супер важно е да не ползваш едно мотивационно писмо за всички обяви, а всеки път различно спрямо обявата.
14.03.2013 11:37

Viper 
Оракъл, съгласен съм с теб за техните сайтове и за HR департментите, но съм забелязал, че в някои сайтове има обява за дадена компания- internship да кажем с референ номер и после го попълваш и кандидатстваш, но на сайтовете им това инфо не е споменато. Иначе аз ползвам linkedin, xing също, но не съм изпитал голяма полза за сега от тях.
14.03.2013 23:06


Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни