Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

въпросче... Предаване на живо

fozyBG 
Здравейте.

Бих желал да посъбера мнения от потребителите на сайта. Имам желание да предавам на живо игрите, които играя, защото е по-забавно, когато други играчи те гледат. (поне аз го намирам за разпускащо) Искам да ви попитам може ли да ми дадете някакви съвети и препоръки за леки програми за кастване, както и настройване на самите програми за предаването на живо. Като цяло искам да предавам игри като League of Legends, SC:BW и Diablo. Ще се радвам да видя всякакви мнения.

Пропуснах да напиша параметрите на настолната си машина, а те са:

CPU: AMD Athlon(tm) 2x 2.45
Video: NVidia Geforce 9600 GT
Ram: 4GB

Отделно също така обмислям да си обновя процесора, но все още нямам ресурси за подобно нещо. Така че, ако можете и съвети за платки и добавки да ми кажете също ще бъде в помощ.
09.11.2012 01:03
Редактирано от fozyBG на 09.11.2012 01:07

chukolna  -   
като цяло ти е доста слабо компутарчето, диабло ( ако е 3, никав шанс нямаш да стреамваш ), ЛОЛ мисля сащо. Като цяло с хсплит каквото и да искаш да стреамваш ще ти е много тежко. Хората говориха за някаква нова програмка сравнително по лека от хсплит но не и помня името, освен с нея да пробваш
09.11.2012 02:15

chukolna  -   
ето то линк кам темата в псисторм за тази програмка

http://www.psisto...ad_id=1203
09.11.2012 02:16

NoThx  - mic  
Аз съм те виждал да стриймваш ЛоЛ предполагам е било с xsplit, пробвай OBS и ще стриймваш в още по приятно качество на сметката на същия ресурс.Не искам да казвам големи думи, но според мен OBS изисква 40% по-малко ресурс от xsplit.
09.11.2012 09:27

NoThx  - mic  
А относно съвети за tech shits ми пиши в скайп по-добре :)
09.11.2012 09:28

DRAGooN 
на линка който чуколна е споделил съм казал каквото е нужно, но колкото и да е лека програмата си с твърде слаба машина. За стрийм много хора биха ти препоръчали Intel 2500К, с него даже с xsplit няма да имаш проблеми да стриймваш.
09.11.2012 09:33

fozyBG 
Здравейте.

Благодаря за коментарите по темата. За програмата OBS видях на скоро в форума. С Manny сме си говорили и настроихме някои работи, но все пак имам леко насичане докато играя, което не е приятно. Отделно исках използвам тази тема да попитам какво е необходимо за да предавам без на мен да ми насича в игра както и качеството, което гледате да е добро и приемливо за гледане. Според мен също от hardware ще са необходими корекции.
09.11.2012 11:47

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни