http://steamcommu...dinglight/ Реших да създам някаква стийм група, където да се събираме и да може да цъкаме с хора, които надяваме се не са ретарди :Д
ПС. Едит 1 Под ретарди имам предвид не нуубове, а хора, които са враждебно настроени и провалят кефа от играта.
Забелязал съм го това враждебно настроение, но от страната на "госу" играчите.
Преди време, от чисто любопитство, направих няколко игри на LoL, Co-op vs AI естествено, за да не развалям кефа на майсторите. Дори там се намират типове, които те обливат от началото до самия край на играта с дружелюбни слова като: retard, noob, learn 2 play u moron и т.н. Как би трябвало, един новак да навлезне и да се научи да играе при положение, че дори в режимите предназначени за целта (Co-op vs AI) среща такъв отпор? В DotA 2 как стоят нещата?
Аз няколко пъти съм играл вс АИ и мога да кажа, че доста хора идея си нямат какво правят и повечето не контактуват. Ако някой се намери да каже нещо, но доста рядко. Аз лично нямам никакъв проблем да ти обясна главните неща в дотата и да ти дам нужните линкове за да схванеш за какво иде реч. Фактически, всичко зависи от какви хора попаднеш да играеш ^^
DotA 2 ми е в списъка с бъдещи покупки, редом с Torchlight 2. Особено след като стана ясно, че ще има Steam за Linux. Би ми било интересно да прочета нещо повече, ако разполагаш с някакви връзки ще съм ти благодарен. Когато човек си няма понятие от дадено нещо, като мен в случая, трудно се отсява авторитетната информация.