Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

За хората, които искат да започнат да спортуват и които

insignia 
Искам само да кажа , че дори да не бях аз на снимката , а някой друг това би ме мотивирало . Днес търсих стара моя снимка и намерих една от преди около година и половина . Реших да ги съпоставя с нови мои снимки и да видя разликата . В момента съм още по мотивиран да тренирам , да се храня правилно и да продължавам да живея живота който в момента водя .
Пс: Ще се радвам да видя и други такива леки трансформации , ако има на някой тука .

https://fbcdn-sph...9746_n.jpg
02.09.2012 01:32

Shard 
Fap Fap Fap
02.09.2012 02:08

Tangra 
GO GO Work hard Play hard!!!
02.09.2012 02:19

Xerg  - star_border  
Постигнал си наистина изключителни резултати. :)

Би ли споделил колко време ти отне преобразяването и при какво натоварване? В смисъл, какъв хранителен режим си спазвал и в какво са се състояли тренировките ти?

От известно време упорито тичам по 8-12 километра всеки ден. Засега целта ми е да изгоря излишните мазнини. Не смятам да влизам във фитнес зала. Искам просто да се постегна така да се каже. В последствие ще продължа с лицеви опори и коремни преси, а може да си взема и някакви тежести да вдигам.

Как мислиш, 12 километра малко ли са за ежедневен пробег? Усещам, че все по лесно ги навъртам, но все някъде трябва да тегля чертата. Може би 16-18?
02.09.2012 02:24

PRADA  -   
prikachi.com/images/366/5215366V.jpg При мен няма такива промени , но трябваше да защитя Протоската чест да видите ,че и Протос-мастерите са приятни за окото не само Теранската .... !!!!
02.09.2012 02:58
Редактирано от PRADA на 02.09.2012 03:06

insignia 
sexy prada
02.09.2012 09:55

insignia 
Xerg 8-12 километра са напълно достатачни аз правих по 3,5-4 км на пътеква всеки ден заедно с много упражнениq и ми отне около година. Диети не съм правил ,просто почти спрqх хлqба и тестените изделиq . (почти) :)).
02.09.2012 09:57
Редактирано от insignia на 02.09.2012 09:57

MetHiX  - tv  
не съм се снимал,но за последните година и половина съм вдигнал приблизително 12-15 килограма,70% от които смея да кажа че са чисто мускулна маса.Не използвам никакви хранителни добавки,никакви стероиди,само спортуване,тичане,фитнес и хубаво хранене (с някой изключения). Цигари не пуша от 2-3 години (паля по цигара на седмица някъде ако сме на заведение). Алкохол не пия с изключение на бира (от която доста се качват мазнинки така че ще я спра и нея).

Нямам търпение като се върна в София да си продължа тренировките по муай-тай.

Като човек,който много се е интересувал в тези сфери трябва да предупредя Xerg , че такива дистанций тичани всеки ден натоварват сърцето опасно и ненужно.За добро изгаряне на мазнини бих му препоръчал кръгови,силови тренировки за да натрупа мускулна маса.В последствие тази мускулна маса има нужда да се поддържа и да се храни и по този начин започва да точи от мастните депа на организма.Просто трябва търпение!

Успех на всички зарибени :)
02.09.2012 10:35

MetHiX  - tv  
пс : секси инси :)

като те видях в несебър много си личеше външно и с тениска.тъй като се виждаме рядко ирл много по-драстична е разликата когато преди 1 година съм те видял и сега те виждам.просто много мускулна маса качена пропорционално :) еваларка :)
02.09.2012 10:38

Borislav  -   
Аз искам да кажа, че алкохола изобщо не вреди и няма лоши последици от него:

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391431_506878882662127_26380238_n.jpg

А по темата:
Fap Fap FapPFFFTCCHC
02.09.2012 11:13

Viper 
За горене на мазнини правете спринтове, от тях се гори най-добре, аз също тренирам редовно( въпреки, че сега не съм влизал в зала от месец и половина по мои причини). АКо ядете тестено или повече сладко го ядете сутрин защото организмът го разгражда по-бързо.
02.09.2012 11:27

Borislav  -   
По-точно са по-сложни молекулите и трябва да минат 2-3 процеса, за да се разградят, съответно му трябва повече време на организма, а не е хубаво да се занимава с такива неща докато е в почивка (демек се спи нощес) и за това сутринта. Същото важи и за плодовете.

За пиенето няма график, пийте и сутрин и вечер и резултата ще бъде постигнат стига да има нужното желание винаги!
02.09.2012 11:29

ArtOfDeath 
Требе си мутант и това е. :) Подкрепям здравословния начин на живот, качил съм маса сега ще се чистя и ще стана секси като инси. :)
02.09.2012 12:18

Klokotnitza 
Браво инси, яката машина си Thumbs UP!
02.09.2012 12:47

PRADA  -   
Спирате Крафт-а и мазнините започват да се топят , аз цяло лято ям , пия , пуша и съм качил 5 килограма , успокоява ме мисълта ,че клетките имат памет и за 1 месец във фитнеса ще върна няква форма а и всички тук говорят за зваляне явно повечето геймъри за по едри на мен повечето ми приятели питат само как могат да качват което мисля ,че е по трудно ако някой иска да сваля , няма да стане само с диети или само с тренировки трябват и двете неща важното е човек да сложи на кантар това което е готов да жертва за готиното тяло защото е лесно да гледаш някои който е изкарал плочки и т.н но не знаеш през какво е минал . Аз гледам да съм в златната среда не искам на 23 години да съм отпуснат плужек но немога и да се откажа от толкова много благинки като вкусния шоколад мазната паржола алкохола от какъвто и да е тип (той е доста калоричен ) и да не забравяме цигарите спецялно когато падна от Зерг имам огромната нужда да запаля цигара . Според мен най-важното е като станеш сутрин (в 12-1.ч :) да се погледнеш в огледалото и да се харесаш TRUE STORY
02.09.2012 14:06

insignia 
работата е такава , че когато искаш да постигнеш повече и повече никога нqма да се харесаш
02.09.2012 14:23

LorD DemoniC 
Поздравления Инси ... до 27-28 години бях 92-96 кила без грам мазнинка ... ся съм близо 32 години, водя залегнал живот, не спортувам заради 2 грозни контузии на десни ръка и крак и съм 132 кила говедо (имам само корем , щото съм 196 см висок) което е ужасно ... По лошото е , че мързи вече да тренирам. След последната баскетболна аматьорска лига която поиграх с отбора ни 2 години не съм барнал нищо ... А до 25 години съм бил винаги спортист (само година професионален баскетбол с договор де) , но никога не съм си помислял , че ще стана такъв мързел :D
Спортувайте хора когато и каквото можете ... Няма нищо по хубаво ... има де излъгах ... много секс, по възможност с различни жени хаха.
02.09.2012 15:02

vader 
Аз не обичам спорта. Обаче все пак си е хубаво човек да си тренира.
02.09.2012 21:19

Petko 
Евала!
02.09.2012 22:13

Viper 
Lord Demonic с твоите харектеристики съм 196 см - 95 кила..... много ме накара да се замисля за бъдещето :D
03.09.2012 02:29

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни