Турнири и събития
18:30
Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Game of Thrones

ArtOfDeath 
И аз съм за Денерис. :)
04.04.2013 18:56

Xel 
Vader написа:
Xel
[+] Spoiler
, този рог дето контролира дракони едва ли ще го използват. Освен това Денерис е дъщеря на Ерис (лудия крал). Баратеон се е разбунтувал срещу Ерис и е спечелил трона. Но за Денерис Робърт (който умря в първия сезон) е един узурпатор. Вярно е той управлява над десет години, но си е узурпатор. Таргариените (родът на Денерис) управляват Седемте кралства столетия. По всяка логика Денерис има повече права над Железния трон от всеки друг претендент. Затова аз смятам, че когато Денерис се появи в Седемте кралства ще има много привърженици. Според мен освен с драконите тя ще се появи и с армия. Вярно разнородна армия, но достатъчно силна. Освен това Другите според мен ще станат огромна заплаха и само Денерис с нейните дракони ще може да ги спре. И така по пътя на логиката Денерис ще стане кралица на Седемте кралства. Има още две книги. Но според мен всичко сочи натам. Даже Емон Таргариен успя да се досети за това. И разгада някакво пророчество. Според пророчеството именно Денерис е предопределената да се изправи срещу мрака (Другите).

Спойлери ала бала.
[+] Spoiler
Виктарион нали е с онзи негър дето е червен жрец. Може би те докато пътуват из моретата и разгадават мистерии, може пък да намерят някакъв начин да го ползват за каквото е предвиден. Ако наистина е за това предвиден.
Отделно. Династията на Ерис Таргариен е не валидна като кралска фамилия, защото Робърт взе титлата за себе си и свойто семейство. Това, че Денерис е внучка на бивш крал, не я прави наследник на трона, тъй като той не е на фамилията и вече. Rights by conquest.
Към последната тема. Не съм чак толкова развълнуван за фентъзито толкова колкото политиката явно, защото просто не ме интересува цялата тая история за Севера и Другите. Не че не я чета и нея де, но просто не ми е чак толкова интересна.
05.04.2013 01:00

vader 
Xel, не съм съгласен. Първо Денерис е дъщеря на Ерис, а не негова внучка. И Денерис заради това има най-големи права върху Железния трон. Ти си следи политиката. Обаче бъди по-внимателен като я следиш. А за другите неща и за предопределението всичко говори за това. А именно, че Денерис е избраната.
05.04.2013 10:16

vader 
Излезе информация, че през лятото започват снимките на четвъртия сезон от Игра на тронове. Идвай, Пир за врани. Чакам те с нетърпение.
05.04.2013 12:44

Xel 
Vader написа:
Xel, не съм съгласен. Първо Денерис е дъщеря на Ерис, а не негова внучка. И Денерис заради това има най-големи права върху Железния трон. Ти си следи политиката. Обаче бъди по-внимателен като я следиш. А за другите неща и за предопределението всичко говори за това. А именно, че Денерис е избраната.

Да обърках се. Но въпреки това
[+] Spoiler
Аегон има по-силно право за трона от нея. Той е син на сина на краля. Денерис е дъщеря.
05.04.2013 12:53

LorD DemoniC 
Марш на лични само ни ядосвате с тия спойлери ... Зелчо ти си объркан по рождение бре мАУАХхАхА
05.04.2013 16:01

Xel 
LorD DemoniC написа:
Марш на лични само ни ядосвате с тия спойлери ... Зелчо ти си объркан по рождение бре мАУАХхАхА

i.imgur.com/HpaYu2H.gif
07.04.2013 02:43

vader 
Xel, Егон е син. Прав си. Но според мен Денерис ще обедини кралствата.
07.04.2013 08:12

ArtOfDeath 
Точно така и аз си мисля, че ще стане, ще го подкара едно по едно.
07.04.2013 09:57

Xel 
Какво става в 6та и 7ма книга:

[+] Spoiler
Джон е жив. Мелисандра го е съживила, както Торос правеше с Берик Дондарион. Само, че Джон си е съвсем същия, защото Мелисандра е по-висок левъл от Торос и ressurect-а и е доста по-силен. Другите имат Рогът на зимата (оня, който може да свали стената), защото защо по друга причина ще се надигат и събират армия ако могат да стигнат само до стената и някъв форсфиелд ги спира. Когато стражите(нощтните) се надигат с/у Джон, и го наръгват: "... усети само студа.", отделно че раната му дими като го правят, показва че е доста по-студено от обикновенно, което значи, че Другите са точно пред стената. Става битка, Мелисандра прави магия и ги изталсква замалко. Спасява Джон. Стига до Уинтерфел където Станнис е спечеил битката и си лиже раните в замъка. Там му казва какво става и той ползва това за да съюзи останалата част от северните лордове към неговата клауза. Той изкарва още 2000 страници в севера и се бие с Другите с Драгоновото стъкло, което той има огромни залежи в Драгонстоун и евентуално върти далавери през лисенци или мирци или пироши да вкарат Драгоново стъкло на Есос и от там към Станнис в севера. Бие се, без да знае останалата част от кралството какво става, защото и да им кажат, те няма да повярват. През това време, Денерис е стигнала до уестерос и е в Кастерли Рок с Тирион и се събира с някви савети някви сделки прави и си събира подкрепа от запада. Аегон е превзел Сторм'с енд и Дорн е на негова страна вече. Денерис разбира, че той е просто никой и Варис и Илирио са лъгали, че той е Таргериен и обявява война с/у него. Тирелите тамнъ са се оправили с железните и си управляват с кеф. Короновите земи и тирелите се придържат към Томмен. Речените земи са разруха след предишната война. Санса през това време разбира, че "брат й" е жив, т.е Джон. Показва се Хоуланд Рийд като той я вижда или тя него и казва на Джон коя е майка му. (Предполага се, че е Лиана Старк. От целия филм с Раегар. Разбира се подробно ако си чел Игра на Тронове, т.е 1вата книга).Той цикли малко, плаче малко, чуди се малко, да гледа планини и накрая се присъединява към Денерис заедно със Санса. Понеже той е син на Раегар, макар и не законенприспособен да язди дракони и да се ожени за Денерис. Което го прави 2рия драконов ездач. Кой е третия ? Не е Тирион. Тва че си хитрец с чувство за хумор не те прави годен за дракон, точно обратното. Третия ездач е Бран Старк. Докато е на север се е научил да се првъплащава в разни животни и е толкова силен станал, че се превъплащава в третия дракон. ГГ Аегон хас лефт д гейм. ГГ Тирел хас лефт д гейм. Денерис успява за супер малко време да си вземе кралствата. После се опитва да си вземе севера ама нещо не става. Фаща армията и драконите и тръгва на север, да ги подчини точно както Аегон Завоавателя е направил преди нея, ама намира там не някакви войски да се бият с нея, а как остатъци от армията на Станнис избягва на юг и й казват кво става. ГГ Станнис хас лефт д гейм. Решава тя че ще се бие с/у Другите, тъй като около нея вече е пълно с хора, който могат да и кажат, че драконите са оп вс другите. Ще използва the neck of kaylin, където е тясно и хубаво да се биеш. Севера е опустошен, Денерис се среща с Другите. През тва време джон е на юг примерно с детето им примерно за да има повече напрежение като се бие. Денерис умира в битката, но побеждава Другите и идва пролетта. Крал става Джон Таргариен, който отглежда сина им, който е 1 към 1 с Раегар. mfw Jon Snuu is king INF3CTED
07.04.2013 12:22
Редактирано от Xel на 07.04.2013 12:27

joXnka 
Респект за Xel за теорията.
Изумен съм че точно тук намирам толкова високо ниво теории.
Аз съм привърженик на теорията Аегон = Блекфайър и J = L + R. Наисина не очаквах да прочета тези неща тук - Евала :)
07.04.2013 19:24

Xel 
Граматиката е много трудно нещо обаче...
Мерси ама то аз малко не нормално подхождам към тая поредица... вместо като нормален човек, да чакам 6тата книга и да се занимавам с други работи, аз просто почвам отново и отново..
07.04.2013 21:05

Borislav  -   
Не знам за Джон, ма бих трескал червенокосата ескимоска.
Дори бих снимал циците й за Вейдър!
07.04.2013 21:08
Редактирано от Borislav на 07.04.2013 21:08

joXnka 
Xel, за кой път ги четеш?
Аз съм на втори прочит на английски и долавям страшно много неща които бях изпуснал първия път.
07.04.2013 21:38

Xel 
ъхм на средата на 5тата книга съм за 3ти път
07.04.2013 22:04

LETALiS  -   
~_~ Xel прочетох #90 и сега съм още по-нетърпелив да дойде време за проклетата книга :@
08.04.2013 00:09

LETALiS  -   
През миналия сезон HBO пускаха една седмица по-рано следващия епизод чрез онлайн услугата си (нас това не ни грее, но торенти и т.н.) та сериите вървяха с една напред. Има ли го сега това нещо, защото никъде не виждам втори епизод, което ми говори, че може да са решили да не си вкарват този автогол. :S
08.04.2013 00:27

Xel 
2ри епизод ще излезне сутринта към 4-5. Всеки път са така. ХБО Го пусна 2ри епизод седмица по-рано за 2ри сезон ама лиикна навсякъде и няма да го правят пак. Всеки понеделник от 4 сутринта.
08.04.2013 00:48

vader 
Xel, интересна теория. Има огромна вероятност да се случи. Само, че Денерис няма да умре. Тя е основна героиня. Няма да я убият. За мен (може би и за автора) другите основни герои са Тирион и Джон. Според мен тях също няма да ги убият.
08.04.2013 19:10

Xel 
i.imgur.com/f5YiOt6.jpg
08.04.2013 23:22
Редактирано от Xel на 09.04.2013 02:38

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни