Vader написа:
Xel, Денерис - Емилия Кларк се казва актрисата. Доста често си показваше циците в първия сезон. Аз имам сериите, в който Емилия си показва циците. Хубави цици има. Церсей - Лена Хейди се казва актрисата в книгата на няколко места дават как я ебат. И тя си показва циците. Даже в четвъртата книга наебават Церсей на Железния трон. Там също може да покажат нейните цици. Например Натали Дормър - актрисата, която играе Марджери си показва циците. А в книгата не ги показва. Наталия Тена - актрисата, която играе Оша (дивачката с Бран и Рикон) си показа циците. Даже путката си показа. А в книгата няма такова нещо. Карис Ван Хоудън - актрисата, която играе Мелисандра (червенокосата жена край Станис Баратеон) също си показа циците и путката. И на мен ми е интересно откъде знаеш дали Лена Хейди ще покаже своите цици или не?
Добър Ден, Vader.
Информацията си я взимам от интервюта, които съм гледал по телевизията (youtube.com). Отделно, Л
ина Х
ийди не веднъж е споменавала, че по договор няма да си показва циците. Отделно, където я дават да я ебат в предаването, не е тя, а 'stunt' double. Единствената сцена, която ще видиш в предаването, където ще има Лина Хийди в секс сцени, може би ще бъде,
- [+] Spoiler
- когато решава да се позабавлява с Лейди Мериуедър
.
Отделно Емилиа Кларк от тук нататъка, т.е 3ти сезон и натам, няма да си показва циците. Дори и когато е
- [+] Spoiler
- в Мирийн с местното им облекло там.
Все пак ми е интересно как ще направят
- [+] Spoiler
- "walk of shame"-а на Церсей, където се разхожда гола из King's Landing за наказание, че е курва.
Xel out.