Replays
StarCraft 2
BroodWar
Heroes of the Storm
Random

Game of Thrones

LorD DemoniC 
И у Спартак намалиха циците ... то и сериала ще свършва скоро евентуално ...
01.04.2013 15:39

chukolna  -   
Емиии нищо интересно или изненадващо тоя епизод
01.04.2013 16:37

vader 
Xel, Денерис - Емилия Кларк се казва актрисата. Доста често си показваше циците в първия сезон. Аз имам сериите, в който Емилия си показва циците. Хубави цици има. Церсей - Лена Хейди се казва актрисата в книгата на няколко места дават как я ебат. И тя си показва циците. Даже в четвъртата книга наебават Церсей на Железния трон. Там също може да покажат нейните цици. Например Натали Дормър - актрисата, която играе Марджери си показва циците. А в книгата не ги показва. Наталия Тена - актрисата, която играе Оша (дивачката с Бран и Рикон) си показа циците. Даже путката си показа. А в книгата няма такова нещо. Карис Ван Хоудън - актрисата, която играе Мелисандра (червенокосата жена край Станис Баратеон) също си показа циците и путката. И на мен ми е интересно откъде знаеш дали Лена Хейди ще покаже своите цици или не?
01.04.2013 20:34

BateToshko 
Vader винаги ме изумява и забавлява максималко So Much Win Thumbs UP!
01.04.2013 22:01

Xerg  - star_border  
Vader So Much Win
01.04.2013 23:00

DRAGooN 
от всичките редове прочетох само цици и путка Yao Ming
01.04.2013 23:47

LorD DemoniC 
DRAGooN написа:
от всичките редове прочетох само цици и путка Yao Ming

Прочел си най-важното значи
02.04.2013 13:37

MetHiX  - tv  
Vader e един от моите лични идоли в този форум!
02.04.2013 13:51

Xel 
Vader написа:
Xel, Денерис - Емилия Кларк се казва актрисата. Доста често си показваше циците в първия сезон. Аз имам сериите, в който Емилия си показва циците. Хубави цици има. Церсей - Лена Хейди се казва актрисата в книгата на няколко места дават как я ебат. И тя си показва циците. Даже в четвъртата книга наебават Церсей на Железния трон. Там също може да покажат нейните цици. Например Натали Дормър - актрисата, която играе Марджери си показва циците. А в книгата не ги показва. Наталия Тена - актрисата, която играе Оша (дивачката с Бран и Рикон) си показа циците. Даже путката си показа. А в книгата няма такова нещо. Карис Ван Хоудън - актрисата, която играе Мелисандра (червенокосата жена край Станис Баратеон) също си показа циците и путката. И на мен ми е интересно откъде знаеш дали Лена Хейди ще покаже своите цици или не?

Добър Ден, Vader.

Информацията си я взимам от интервюта, които съм гледал по телевизията (youtube.com). Отделно, Лина Хийди не веднъж е споменавала, че по договор няма да си показва циците. Отделно, където я дават да я ебат в предаването, не е тя, а 'stunt' double. Единствената сцена, която ще видиш в предаването, където ще има Лина Хийди в секс сцени, може би ще бъде,
[+] Spoiler
когато решава да се позабавлява с Лейди Мериуедър
.
Отделно Емилиа Кларк от тук нататъка, т.е 3ти сезон и натам, няма да си показва циците. Дори и когато е
[+] Spoiler
в Мирийн с местното им облекло там.

Все пак ми е интересно как ще направят
[+] Spoiler
"walk of shame"-а на Церсей, където се разхожда гола из King's Landing за наказание, че е курва.

Xel out.
02.04.2013 20:09
Редактирано от Xel на 02.04.2013 20:11

vader 
Ще видим. Според мен ще бъде интересно.
02.04.2013 22:32

LETALiS  -   
Лошото е, че не се чува нищо за новата книга. Оставете вие HBO, то е ясно, че по телевизията има много неща, с които да се съобразяват. Дори HBO. А и с оглед на парите, също.
02.04.2013 22:35

Xel 
ГЪРМ е обявил 2014та година за шестата книга. Ще видим
03.04.2013 03:14

vader 
Чакаме книгата с нетърпение. Да видим какво ще направи Денерис. Тя е моята любима героиня. Давай, Денерис. Според мен тя е предопределена да се справи с Другите. Защото само драконите могат без проблем да спрат тези гадове.
03.04.2013 07:42

Xel 
Vader написа:
Давай, Денерис. Според мен тя е предопределена да се справи с Другите.

Който не е чел книгите, да не отваря спойлера. Наистина много ще бъде спойлнат. Ама много.
А dance with dragons и напред:
[+] Spoiler
Денерис ще ми е интересно как ще реагира на новивата за Аегон 6ти. Отделно от пуснатите глава-2 от ГЪРМ за Winds of Winter, можеш да видиш, че Дорн вече почват да се отчайват от Денерис и може би ще подкрепят Аегон. А ако Денерис реши, че той е заплаха, тя ще може да разчита евентуално само на Запада, и то само ако Тирион по някаква случайност успее да се добере до нея. И после чрез континентални движеня тя да стигне до Westeros, понеже не виждам вече друг начин. И после Тирион да успее да навие Запада да я подкрепи. И през това време Станнис да успее да се укрепи в Winterfell и да задържи Другите далече от южните земи. Но току-виж някой друг би подкрепил Денерис. Ако някой въобще помни от скучните глави на Санса, тя е в The Vale. Които не взеха участие в гражданската война и не са в някаква икономическа криза, като всички останали. Санса е женена. За Тирион. Ако той я помоли да го подкрепи, тя ще навие малкия лорд там и с подкрепата на Запада, не докоснатия Vale и няколко хиляди неопетнени, мисля че поне играта на тронове тепърва започва.
03.04.2013 13:23

vader 
Xel, според мен с тези дракони (когато станат гигантски като своите предшественици). Така както ги описват в книгите едва ли ще има нужда от когото и да било. Всеки лорд или крал или каквото и да е ще предпочете да се закълне във вярност на Денерис. Все пак тя е пряка наследничка. И има по-големи права от споменатия от теб претендент. Авторът го е измислил. Аз съм сигурен в това.
03.04.2013 20:30

Borislav  -   
На мен ми е интересно как с тези огнедишащи дракони покрай Денерис няма да видим изгарящите й дрехи и ЦИЦИ?
Ако не видим циците на Денерис признавам сериала за най-тъпият сериал на света. Нелепо е да не видим циците на Денерис.
03.04.2013 22:54

DRAGooN 
Borislav написа:
На мен ми е интересно как с тези огнедишащи дракони покрай Денерис няма да видим изгарящите й дрехи и ЦИЦИ?
Ако не видим циците на Денерис признавам сериала за най-тъпият сериал на света. Нелепо е да не видим циците на Денерис.

+1 !!!

макар че й бяха изгорени дрехите в един епизод когато се "хвърли" в някъв огън (не помня защо и за какво ставаше въпрос)
ма не й показаха циците ;(
03.04.2013 23:09
Редактирано от DRAGooN на 03.04.2013 23:11

Xel 
Vader написа:
Xel, според мен с тези дракони (когато станат гигантски като своите предшественици). Така както ги описват в книгите едва ли ще има нужда от когото и да било. Всеки лорд или крал или каквото и да е ще предпочете да се закълне във вярност на Денерис. Все пак тя е пряка наследничка. И има по-големи права от споменатия от теб претендент. Авторът го е измислил. Аз съм сигурен в това.

Реално не е наследник. След като Робърт стана крал, тя е поредния претендент. Станис има повече рожденно право от нея за трона.

Отделно(спойлери. внимание внимание)
[+] Spoiler
Бран се учи да се превъплащава в животни. Учат го да лети: "... да летиш като врана..." или нещо такова. Може да го обучават да се превъплати в дракон току-виж.
Отделно Виктарион Грейджой пътува с рог, който уж контролриа дракони. не се знае с тия дракони какво ще се случи. Току-виж калесара, който намери Денерис убил Дрогон и к'во.. кур за денерис.
04.04.2013 00:47

Borislav  -   
Xel написа:
Vader написа:

Реално не е наследник. След като Робърт стана крал, тя е поредния претендент. Станис има повече рожденно право от нея за трона.

Отделно(спойлери. внимание внимание)
[+] Spoiler
Бран се учи да се превъплащава в животни. Учат го да лети: "... да летиш като врана..." или нещо такова. Може да го обучават да се превъплати в дракон току-виж.
Отделно Виктарион Грейджой пътува с рог, който уж контролриа дракони. не се знае с тия дракони какво ще се случи. Току-виж калесара, който намери Денерис убил Дрогон и к'во.. кур за денерис.

Относно спойлера:
- В циците.
04.04.2013 01:55

vader 
Xel, този рог дето контролира дракони едва ли ще го използват. Освен това Денерис е дъщеря на Ерис (лудия крал). Баратеон се е разбунтувал срещу Ерис и е спечелил трона. Но за Денерис Робърт (който умря в първия сезон) е един узурпатор. Вярно е той управлява над десет години, но си е узурпатор. Таргариените (родът на Денерис) управляват Седемте кралства столетия. По всяка логика Денерис има повече права над Железния трон от всеки друг претендент. Затова аз смятам, че когато Денерис се появи в Седемте кралства ще има много привърженици. Според мен освен с драконите тя ще се появи и с армия. Вярно разнородна армия, но достатъчно силна. Освен това Другите според мен ще станат огромна заплаха и само Денерис с нейните дракони ще може да ги спре. И така по пътя на логиката Денерис ще стане кралица на Седемте кралства. Има още две книги. Но според мен всичко сочи натам. Даже Емон Таргариен успя да се досети за това. И разгада някакво пророчество. Според пророчеството именно Денерис е предопределената да се изправи срещу мрака (Другите).
04.04.2013 07:47

Facebook       Twitter       От 18.11.2007      За съдържанието       Пиши ни