Letalis написа:
Абе, не помня тази част от книгите, ама не промениха ли доста историята на Теон в сега вървящите епизоди?
Еми..Той теон докато си цикли в килията и си спомня постоянно как Рамзи се и е правил такива гаври с него. Реално това което виждаме от Теон в началото на 5тата книга, е доста по в бъдещето на сериала. В книгата го виждаме без пръсти и евентуално без пенис и през това време си мисли как Рамзи го е гонил като дивеч. Обаче не помня дали Рамзи го беше пуснал или беше избягал просто. Това не помня.
Леталис, прав си. Доста различно е в книгите. Доколкото си спомням Теон избяга чак накрая на книгата или по-точно Рамзи го пусна. Имам някакъв такъв спомен. А и ръката на Джайм я отсичат наемници. Обаче така са решили да го направят.
Ревю на 4ти епизод:
10/10 гледай сега веднага спри да четеш и тегли има го в арена и евентуално в замунда ако не са го изтрили щото понякога се случва да трият торенти безпричинно и даже до скоро нямаха нито един епизод на гейм оф троунс в сайта и ако искаш да си го изтеглиш ама нямаш акаунт в арената беше супер досадно и може би чак трябваше в тбп да влизаш и там да теглиш защото там не се иска регистрация абе беше супер гадно. гледай епизода.
Адски много бях скептичен към Денерис да говори на висок валириански в предаването, ама много добре се справиха.. Жалко, че скоро няма да се проговори пак така, много и отива на Денерис да говори по този начин от време на време
Според мен Денерис ще властва над една огромна империя простираща се не само над седемте кралства ами и над дотраките, свободните градове, стара Валирия и градове като Ащапор, Мирийн и Карт.