Забележка: LeTV - е комбинация от "LeT" и "TV", което, ако беше толкова остроумно, колкото си мислех, нямаше да има нужда от обяснение ;D
==============================
Едно време бях записвал разни BroodWar игри с коментар на български от моя милост. Днес случайно си разреших проблема със синхронизацията на аудиото, което в миналото избързваше и си рекох, защо пък да не запиша една игра?!?!
Загубил съм малко форма ;P но като цяло е добре. В бъдеще картината ще върви по-гладко (и забравих да оправя курсора, който тук дразни, но просто го забравих :( ) и няма да обзвам така нервно =) че в момента местя екрана все едно играя, а това не е добре от зрителска гледна точка.
Абе, като за първи запис, аз съм доволен =) Ще има още! Пък и това беше с цел повече да видя дали въобще записвам нещо. И трябва да млъквам от време на време, че накрая започнах да оставам без глас =) InJo vs kintex Игра #2 @ Aztec
Много съм доволен от второто видео. Картината върви добре, защото вдигнах frame rate-а. Също така добавих и нов launcher, за да следим различни статистики по време на игра. Чак ми хареса като го изгледах.
Дано оправят нета скоро, че да го ъплоудна ;) (а и играта също не е лоша, първата на kintex vs injo)
Имам чувството, че и двамата играчи не разбраха точно, в кой момент имат предимство.
Ръша с gateways можеше и по-добре да бъде изпълнен, а контрата на терана закъсня ненужно дълго атакувайки вече незахраненените gateways. В последствие не разбрах идеята на всичките тези бункери при условие, че терана имаше видимо преимущество, а вече навлезнал към тесния вход..една барака на него и 1 танк отзад щяха да решат играта в този момент. След като Injo проби беше другия момент. Трябваше да опита да атакува по някои от заобиколните пътища за да избегне и без това малкото мини. Както и да е..играта ми хареса..задържа ме пред монитора от началото до края и поздравления за добрия коментар Letalis. Кажи ми само кой launcher използваш за тези статистики pls.
Launchera е AdvLoader v2.3 с активни съответните plugin-и за replays (те са си вградени в него, само трябва да им маркираш отметките като стартираш играта с него, защото май по принцип не бяха)